Podolski'den yılın takası: Bir paket çaya gitti!

Japonya'nın Kobe ekibiyle anlaşan Galatasaray'ın Alman golcüsü Lukas Podolski sezon sonu takımdan ayrılacak. Sosyal medyayı etkin bir şekilde kullanan Poldi son paylaşımında, Galatasaray eski yönetim kurulu üyesi Abdurrahim Albayrak'la büyük takasa girdi.

Galatasaray'ın başarılı oyunucusu Lukas Poldolski imza gününde çay içmesiyle taraftarın sempatisini kazanmıştı. Çayı çok seven golcü bu sevgisini sosyal medyada sık sık belirtti. Sosyal medyadaki paylaşımlarıyla taraftarın ilgisi çeken yetenekli golcünün son paylaşımı da büyük ilgi gördü.

FORMAYA KARŞILIK ÇAY

Büyük bir çay tiryakisi olan Poldi bunu sosyal medya paylaşımlarında her seferinde takipçileriyle paylaştı. Alman golcünün çay aşkı o kadar büyüdü ki en sonunda bu sevgisi onu bir takasa girmeye kadar götürdü. Podolski, eski Galatasaray Yöneticisi Abdurrahim Albayrak'la buluşmasında, bir paket çaya karşılık imzalı formasını verdi. Bu anın fotoğrafını sosyal medyada paylaşan golcü oyuncu, "Bugün çayı çok seven iki kişi bir araya geldi... Formama karşılık çay aldım, bence iyi bir anlaşma!" yazdı. / SuperHaberSpor

Podolski'den yılın takası: Bir paket çaya gitti! ile ilgili etiketler Abdurrahim Albayrak Galatasaray Çay Twitter Lukas Podolski
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.