Playstore'da bu yaz en çok satılan oyun listesi açıklandı! Listenin başında Marvel's Spider-Man Remastered var

Playstore bu yaz en çok satılan oyunları açıkladı. Bu yaz aksiyon- macera oyunları tercih edildi. En çok satılan listenin başında ‘Marvel's Spider-Man Remastered’, ‘Mount & Blade II: Bannerlord’ ve ‘God of War’ var. İşte bu yaz en çok satılan oyunlar listesi...

TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, 1000’den fazla popüler PC ve Mac oyunu ile Free to Play oyunların paketleri dünya ile aynı anda uygun fiyat ve ödeme koşulları ile oyun severlere sunmaktadır.

Playstore bu yaz en çok tercih edilen oyun listesini açıkladı. Listeye bakıldığında bu yaz en çok macera ve aksiyon türündeki oyunların tercih edildiğini görüyoruz. Listenin zirve ismi ‘Marvel's Spider-Man Remastered’ oldu.

Playstore'da bu yaz en çok satılan oyun listesi açıklandı! Listenin başında Marvel's Spider-Man Remastered var

Oyunseverler bu yaz Marvel's Spider-Man Remastered'da Peter Parker ile unutulmaz bir maceraya atılarak New York'u örümcek ağlarıyla ördü, Mount & Blade II: Bannerlord'da kılıçlarını ve kalkanlarını kuşanıp Calradia'nın savaş alanlarında zafere ulaşmak için at sürdü. God of War'da kendilerini Kratos ve Atreus ile birlikte İskandinav topraklarında bulan oyunseverler, birbirinden heyecanlı oyunlarla unutulmayacak bir serüven yaşadı.

İŞTE EN ÇOK SATILAN OYUNLAR LİSTESİ

1) Marvel's Spider-Man Remastered
2) Mount & Blade II: Bannerlord
3) God of War (PC)
4) HELLDIVERS Digital Deluxe Edition
5) Horizon Zero Dawn Complete Edition
6) The Quarry
7) LEGO Marvel Super Heroes
8) Days Gone
9) Assassin's Creed Valhalla Ragnarök Edition
10) KartKraft

Playstore'da bu yaz en çok satılan oyun listesi açıklandı! Listenin başında Marvel's Spider-Man Remastered var ile ilgili etiketler playstore Marvel's Spider-Man Remastered Mount & Blade II: Bannerlord god of war
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.