PlayStation, Rusya’daki satışları durdurdu, faaliyetleri askıya aldı

Rusya'nın Ukrayna'ya saldırıları devam ederken, yaptırımların da ardı arkası kesilmiyor. Sony Interactive Entertainment (SIE), Ukrayna’da barış çağrısı yapmak için küresel topluluğa katıldığını ilan etti. Firma, Rusya'da PlayStation 5 dahil olmak üzere PlayStation ürünlerinin satışını durdurdu.

Sony, Rusya'da PlayStation 5 dahil olmak üzere PlayStation ürünlerinin satışını durdurduğunu açıkladı.

Sony tarafından yapılan açıklamada; "Sony Interactive Entertainment (SIE), Ukrayna’da barış çağrısı yapmak için küresel topluluğa katılıyor." denildi.

Sony, Rusya'daki tüm yazılım ve donanım sevkiyatlarını da askıya aldı. Buna Gran Turismo 7 ve PlayStation Store operasyonları da dahil edildi.

Teknoloji devi ayrıca, 'trajedinin kurbanlarını desteklemek' için Birleşmiş Milletler Mülteciler ve Çocukları Kurtarın Yüksek Komiserliği’ne 2 milyon dolar bağış yapılacağını bildirdi.

PlayStation, Rusya’daki satışları durdurdu, faaliyetleri askıya aldı ile ilgili etiketler Playstation Rusya Sony playstation 5
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.