PlayStation 5 çıktı mı? Türkiye satış fiyatı ne kadar kaç TL?

PlayStation 5 çıktı mı? Türkiye satış fiyatı ne kadar kaç TL? Sony firması tarafından PlayStation 5 çıkış tarihi ve Türkiye satış fiyatı resmen açıklandı. Sony yeni bilgileri takipçileriyle paylaşırken PlayStation 5’in düşük fiyatı gözlerden kaçmadı. İşte, PlayStation 5 ile ilgili tüm detaylar haberimizde...

Yeni nesil oyun konsollarına ilgi her geçen gün daha da artarken onlardan birisi olan PlayStation 5 serisinin çıkış tarihi ve satış fiyatı resmen açıklanmış oldu. Sony firması tarafından gerçekleştirilen son etkinlikte PlayStation 5’e vurgu yapılırken düşük kalan satış fiyatı, oyun severleri oldukça sevindirdi.

Sony'nin resmi açıklamalarından hemen öncede Masahiro Wakasugi, PlayStation 5’in oyun fiyatını daha önceden açıklamıştı.

PLAYSTATİON 5 NE ZAMAN ÇIKACAK?

Sony firması tarafından yapılan son açıklamada; PlayStation 5’in çıkış tarihi 12 Ekim 2020 olarak belirlendi. Dünyanın diğer ülkeleri ile beraber 19 Ekim 2020 tarihi itibariyle herkesin bu konsola ulaşabileceği belirtildi.

PlayStation 5 çıktı mı? Türkiye satış fiyatı ne kadar kaç TL?

PLAYSTATİON 5 TÜRKİYE SATIŞ FİYATI KAÇ TL?

PlayStation 5: 499,99 dolar
PlayStation 5 Digital Edition: 399,99 dolar

Yapılan son açıklamada; 499,99 dolarlık (yaklaşık 3.750 TL + vergiler) fiyatıyla hayranlarıyla buluşurken PlayStation 5 Digital Edition'ın fiyatı ise 399,99 dolar (yaklaşık 3.000 TL + vergiler) olacağı belirtildi.

PlayStation 5 çıktı mı? Türkiye satış fiyatı ne kadar kaç TL? ile ilgili etiketler Sony playstation 5 PlayStation 5 satış fiyatı
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.