PlayStation 5 çıktı mı? Türkiye satış fiyatı ne kadar?

PlayStation 5 çıktı mı? Merakla beklenen oyun konsol sistemi PlayStation 5 reklamı Macar kanallarında yayınlanmaya başlandı. Peki, PlayStation 5 ne zaman çıkacak? PlayStation 5 Türkiye satış fiyatı ne kadar? Detaylar haberimizde…

Yeni nesil oyun konsolu PlayStation 5 yaklaşık 2 ay önce tanıtılmıştı. Etkinlikte hem PlayStation 5’in çıkış yapacağı oyunlar, hem de yeni nesil konsolun nasıl bir tasarıma sahip olduğu göz önüne serilmişti. Peki, PlayStation 5 çıktı mı? İşte detaylar…

PLAYSTATİON 5 ÇIKTI MI? TÜRKİYE SATIŞ FİYATI NE KADAR?

PlayStation 5’in çıkış yapacağı tarih olarak 2020’nin sonları gösterildi. Ancak konsolun fiyatı hakkında henüz bir açıklama gelmedi. PlayStation 5; Digital Edition ve disk sürücülü Standart Edition olmak üzere iki farklı sürüm olarak karşımıza çıkacağından konsol için iki farklı fiyat etiketi duyurulması da planlanmakta.

Sony’nin PlayStation 5’in fiyatını ne zaman açıklayacağı henüz bilinmezken ilk PlayStation 5 TV reklamı piyasaya çıktı. PlayStation 5 için TV reklamlarının yayınlanmaya başlıyor olması, konsolun yakında ön siparişe açılacağının göstergesi olarak bilinmekte. Ve bunun akabinde de PlayStation 5 Türkiye satış fiyatının da belirleneceği beklenmekte.

PlayStation 5 çıktı mı? Türkiye satış fiyatı ne kadar? ile ilgili etiketler playstation 5 PlayStation 5 satış fiyatı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.