Plastik fabrikasında yangın!

Antalya Organize Sanayi bölgesinde bir plastik fabrikasında yangın çıktı. Ekiplerin yangını söndürme çalışmaları sürüyor.

Antalya Organize Sanayi bölgesinde bir plastik fabrikasında çıkan yangın kontrol altına alındı. Çok sayıda ekibin fabrika içerisinde soğutma çalışması devam ediyor.

Antalya OSB 1. kısımda bulunan ve ağırlıklı olarak plastik kasa üretimi yapan fabrikanın depo olarak kulandığı binada başlayan ve çıkış nedeni hakkında henüz net bilgiye ulaşılamayan yangına, Antalya Büyükşehir Belediyesi ve OSB itfaiye ekipleri müdahale etti.

İtfaiye, yangının çevre fabrikalara da sıçramasını önlemek için yoğun çaba harcadı. Fabrikada çalışan bulunmadığı için yaralanan ya da dumandan etkilenen kimse olmadığı öğrenildi. Yangın yaklaşık 3 saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alındı.

Çok sayıda ekibin fabrika içerisindeki soğutma çalışması devam ediyor. Yangının çıkış nedeni itfaiye ekiplerinin hazırladığı rapor sonrası netlik kazanacak.

Plastik fabrikasında yangın! ile ilgili etiketler Antalya Yangın Fabrika

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.