PKK/YPG 39 araçla Resulayn'dan ayrıldı

Milli Savunma Bakanlığı, Türkiye ile ABD arasında varılan mutabakat çerçevesinde, terör örgütü PKK/YPG'nin Güvenli Bölge'den çıkışının yakından takip edildiği bildirildi. Teröristler için tanınan 120 saatlik sürenin yaklaşık yarısı geride kalmış durumda...

Bakanlık'tan yapılan açıklamada, "Türk Silahlı Kuvvetleri, Türkiye ile ABD arasında varılan mutabakat çerçevesinde, PKK/YPG teröristlerinin 120 saat içerisinde bölgeden çıkmasını yakından takip etmektedir." denildi. 

PKK/YPG 39 araçla Resulayn'dan ayrıldı

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Bu kapsamda kesinlikle hiçbir engelleme yapılmadığı gibi emniyetle kullanılacak yolların bilgileri ABD'li askeri yetkililere eksiksiz iletilmiştir. Kaldı ki bugün, çoğu ambulanslardan oluşan 39 araçlık bir konvoy, Rasulayn'a emniyetle giriş ve çıkış yapmış, yaralıların ve bazı kişilerin bölgeden emniyetle tahliyesi sağlanmıştır. Konuyla ilgili ABD askeri yetkilileri ile yakından koordine devam etmektedir."

PKK/YPG 39 araçla Resulayn'dan ayrıldı - Resim : 2

PKK/YPG 39 araçla Resulayn'dan ayrıldı - Resim : 3

PKK/YPG 39 araçla Resulayn'dan ayrıldı - Resim : 4

PKK/YPG 39 araçla Resulayn'dan ayrıldı ile ilgili etiketler Milli Savunma Bakanlığı YPG ABD Resulayn
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.