PKK/YPG'li teröristlerden bir hain saldırı daha! Sivilleri hedef aldılar

PKK/YPG'li teröristler Suriye'nin kuzeyinde bir hain saldırı daha gerçekleştirdi. Tel Rıfat'ta düzenlenen roketli saldırıda ilk belirlemelere göre 7 sivil yaralandı. Öte yandan roketlerin isabet etmesi sonucu sivillerin yaşadığı evlerde hasar meydana geldi.

Suriye'de, Tel Rıfat ilçesinde işgalini sürdüren terör örgütü YPG/PKK'nın, Zeytin Dalı Harekatı ile terörden arındırılan Afrin'e düzenlediği roketli saldırıda ilk belirlemelere göre 7 sivil yaralandı.

YPG/PKK'lı teröristler, Türkiye ile Rusya arasında 22 Ekim 2019'da varılan mutabakat gereği Tel Rıfat ilçesini boşaltmaları gerekirken bölgede varlığını sürdürerek Afrin ilçe merkezine saldırı düzenlemeye devam ediyor.

PKK/YPG'li teröristlerden bir hain saldırı daha! Sivilleri hedef aldılar

Teröristlerce Afrin kent merkezindeki Marate kavşağı ve Siyasiyye sokağına yapılan 7 roket saldırısında, ilk belirlemelere göre 7 sivil yaralandı.

Roketlerin, sivillerin evlerine isabet etmesi sonucu çevrede hasar meydana geldi.

Türkiye, Suriye Milli Ordusunun desteğiyle, 20 Ocak 2018'de Afrin ilçesini terör örgütü YPG/PKK'dan kurtarmak için Zeytin Dalı Harekatı'nı düzenlemiş, 18 Mart'ta da Afrin'i terörden arındırmıştı.

PKK/YPG'li teröristlerden bir hain saldırı daha! Sivilleri hedef aldılar ile ilgili etiketler Suriye Afrin Saldırı tel rıfat pkk/ypg sivil
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.