PKK/YPG ABD’ye ağlıyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kara harekatı mesajı ardından ABD’den yardım dilenen YPG diken üstünde. Hava harekatının ardından PKK'nın Suriye uzantısını YPG'yi korku sardı.

Hava harekatının ardından karadan bir operasyon olup olmayacağı sorusu akıllara gelirken YPG'de elebaşı Mazlum Kobani, ABD'den yardım istedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuya ilişkin yaptığına, "Tel Rıfat, Münbiç, Ayn El Arab gibi çıbanbaşı yerleri bir bir halledeceğiz. Hava harekatlarımızı kesintisiz sürdürürken, bizim için en uygun vakitte karadan da teröristlerin tepesine bineceğiz." demişti.

"Türkiye’nin kara operasyonu yapma ihtimaline karşı endişeleniyoruz"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasının ardından hain terör örgütü PKK'nın Suriye uzantısını YPG'yi korku sardı.

Türkiye'nin yapacağı operasyondan endişe duyduklarını söyleyen YPG elebaşı Mazlum Kobani, “Türk ordusunun sınırdaki hareketliliği sonrasında yeni bir Suriye operasyonu ile ilgili açıklamaları ciddiye alıyoruz. ABD’nin garantörlüğüne rağmen Türkiye’nin kara operasyonu yapma ihtimaline karşı halen endişeleniyoruz” dedi.

Türkiye'yi ABD'ye şikayet etmeye kalktı

Reuters'a yaptığı açıklamalarda ABD'ye de sitem eden YPG elebaşı Kobani, "ABD, Türkiye’ye daha sert mesaj vermeli" dedi.

 

PKK/YPG ABD’ye ağlıyor! ile ilgili etiketler YPG PKK
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.