PKK'ya vurulan 'Pençe' Ayşenur Arslan'ı rahatsız etti

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Irak'ın kuzeyindeki terör inlerine başlattığı Pençe - Kartal ve Pençe -Kaplan operasyonları Halk TV sunucusu Ayşenur Arslan'ı rahatsız etti. Arslan, Mehmetçik'in canını ortaya koyduğu operasyon haberleri için 'Gördüğümde utanıyorum' dedi.

Halk TV'de Medya Mahallesi isimli programı sunan gazeteci Ayşenur Arslan, terör örgütü PKK'ya karşı Irak'ın kuzeyinde başlatılan operasyonlarla ilgili konuştu.

Türk Silahlı Kuvvetleri'ni itibarsızlaştırmaya çalışan ve canını ortaya koyan Mehmetçik'i yok sayan Arslan, "Ben bu Pençe, Kartal, şahin Harekatlarını son 20 seneden 8 bin kere falan okumuşumdur. Her seferinde yerle yeksan ediyormuş gibi davranırlar, sonra öyle olmadığı ortaya çıkar." dedi.

OPERASYON HABERLERİNDEN UTANIYORMUŞ!

Operasyon haberlerini televizyonda gördüğünde utandığını söyleyen Arslan, "Ben bunlardan utanıyorum bir gazeteci olarak hergün bunları televizyonda son dakika görünce. Doğru değil bunlar ya." ifadelerini kullandı.

PKK'ya vurulan 'Pençe' Ayşenur Arslan'ı rahatsız etti

BÜYÜK TEPKİ ÇEKTİ

Arslan'ın o sözleri sosyal medyada birçok kişi tarafından paylaşıldı. Kullanıcılar Arslan'a tepkilerini sert sözlerle dile getirdi.

PKK'ya vurulan 'Pençe' Ayşenur Arslan'ı rahatsız etti ile ilgili etiketler PKK Türk Silahlı Kuvvetleri Halk TV Operasyon pençe kartal ayşenur arslan
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.