PKK'nın yangınlarına sessiz kalanlar fitne için buluşuyor!

Ekoloji Birliği, olağan yürütme kurulu toplantısını Kazdağları'na destek vermek amacıyla Çanakkale'de gerçekleşti. PKK'nın üstlendiği orman yangınlarına sesini çıkarmayan sözde doğa savunucuları, Kazdağları'na dikkat çekmek için Ankara’da “Ekoloji” odaklı bir miting yapma kararı aldı.

Ekoloji Birliği, olağan yürütme kurulu toplantısını Kazdağları’ndaki eylemlere destek olmak amacıyla Çanakkale’de gerçekleştirdi.

Ordu’dan, Bursa’dan, Samsun’dan, İzmir’den, Aydın’dan, Ankara’dan ve körfezden gelen yürütme kurulu üyeleri, toplantıda uzun süredir gündemde olan Kazdağları’ndaki altın madenciliği konusunu görüştü.

Bu konudaki görüş ve önerilerini ve desteklerini basın açıklaması ile de açıklayan Ekoloji Birliği açıklamasında “Bölgedeki tüm yaşam savunucularının bir araya gelmesi gerektiği, özellikle yerel halkın ve köylülerin mücadelenin önünde olmasının mücadeleyi başarılı kılacağı” vurgusu yapıldı.

PKK ORMANLARI YAKARKEN ÇIT ÇIKMADI

PKK'nın çevre katliamına sessiz kalan Ekoloji Birliği, Kazdağları için çevreci kesildi.

Yürütme kurulu, toplantıda Kazdağları'na dikkat çekmek amacıyla Ankara’da “Ekoloji” odaklı bir miting yapma kararı aldı.

 

PKK'nın yangınlarına sessiz kalanlar fitne için buluşuyor! ile ilgili etiketler Ankara Çanakkale PKK
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.