PKK'ya ağır darbe: Mardin hudut hattında saldırı ve sızma girişiminde bulunan 9 PKK'lı öldürüldü!

Milli Savunma Bakanlığı: Mardin hudut hattında saldırı ve sızma girişiminde bulunan 9 PKK'lı terörist daha öldürüldü.

Türk Silahlı Kuvvetleri PKK'ya üst üste darbeler indirmeye devam ediyor. Son olarak Mardin hudut hattında saldırı girişiminde bulunan 9 PKK'lı daha etkisiz hale getirildi.

MSB'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: Suriye'nin kuzeyinden Mardin hudut hattımıza saldırı ve sızma girişiminde bulunan 9 PKK/YPG'li terörist daha Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından etkisiz hâle getirildi. Teröristlere güçlü şekilde karşılık vermeye devam edeceğiz!

Türk Silahlı Kuvvetleri PKK'ya üst üste darbeler indirmeye devam ediyor. Son olarak Mardin hudut hattında saldırı girişiminde bulunan 9 PKK'lı daha etkisiz hale getirildi. MSB'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: Suriye'nin kuzeyinden Mardin hudut hattımıza saldırı ve sızma girişiminde bulunan 9 PKK/YPG'li terörist daha Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından etkisiz hâle getirildi. Teröristlere güçlü şekilde karşılık vermeye devam edeceğiz!

PKK'ya ağır darbe: Mardin hudut hattında saldırı ve sızma girişiminde bulunan 9 PKK'lı öldürüldü! ile ilgili etiketler PKK Mardin
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.