PKK/PYD'li teröristler 4 yaşındaki kız çocuğuna tecavüzden sorumlu!

Suriye’de 4 yaşındaki çocuğa tecavüzden YPG/PKK’lılar sorumlu tutuldu. Kaçırılan kız çocuğu günler sonra yol kenarına atılmış olarak bulunup hastaneye kaldırıldı. Çocuğun akrabalarından biri teröristi bıçakla yaraladı. Bölge halkı protesto gösterisi için sokaklara akın etti. Teröristler bölgeye basın mensuplarını almadı.

Suriye’nin kuzeyindeki Tel Rıfat ilçesinde 4 yaşındaki bir kız çocuğuna tecavüz edildiğinin ortaya çıkmasının ardından olaydan terör örgütü YPG/PKK mensupları sorumlu tutuldu.

ZEYTİN HASADI YAPAN AİLENİN ÇOCUĞUNU KAÇIRDILAR

YPG/PKK işgalinde bulunan Tel Rıfat’a bağlı Kefernaya bölgesinde zeytin hasadı yapan bir ailenin küçük kızı teröristlerce 2 gün önce kaçırıldı.

Çocuk, bölge sakinlerince, Azez’e 11 kilometre uzaklıkta örgüt işgalindeki Deyr Cemal bölgesinde yol kenarına atılmış halde bulundu.

Bölge halkı, çocuğu tedavisinin yapılması için hastaneye kaldırdı.

ÇOCUĞUN AKRABASI, TECAVÜZCÜ TERÖRİST PYD'LİYİ BIÇAKLA YARALADI

Bu arada, çocuğun Kefernaya bölgesinde yaşayan akrabalarından biri, olayla ilgili olduğu iddia edilen bir örgüt elemanını bıçakla yaraladı.

Küçük kızın kaçırıldıktan sonra tecavüze uğradığının tespit edilmesinin ardından bölge halkı, protesto gösterisi düzenledi.

Terör örgütü YPG/PKK, tepkilerin medyada yansımaması için basın mensuplarının çekim yapmalarına izin vermedi.

İstismara uğrayan küçük çocuğun sağlık durumuna ilişkin doktorlardan ya da ailesinden henüz açıklama yapılmadı.

BM: YPG/PKK ÇOCUKLARI SAVAŞTIRMAYA DEVAM EDİYOR

Birleşmiş Milletler'in (BM), Temmuz 2018-Haziran 2020'de Suriye'de çocuklara yönelik ihlallerin belgelendiği raporuna göre, çocukları savaşçı, okulları mühimmat deposu yaptığı daha önce de belgelenen terör örgütü YPG/PKK, söz konusu ihlallerine devam etti. Suriye'de çocuklar geçen 2 yılda da silahlı gruplarca kullanıldı ve savaştırıldı.

 

PKK/PYD'li teröristler 4 yaşındaki kız çocuğuna tecavüzden sorumlu! ile ilgili etiketler PKK PYD Tecavüz Çocuk Suriyeli
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.