PKK/PYD Suriye'de nefes alamıyor! SİHA’lar Mahmur Kampı’nı bombaladı

PKK ile Suriye uzantısı PYD'nin, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin yapacağı operasyon korkusu ile beklediği biliniyor. TSK’ya ait SİHA’ların öğlen saatlerinde, Mahmur Kampı’nı bombaladığı bildirildi. Bu arada, Suriye'de eğitimlerini bitiren Türkmen Sultan Murat Tümeni'nin, PKK/YPG'li teröristlerin, karargahı Tel Rıfat ve Münbiç'e hareket ettiği ifade edildi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Türkiye Silahlı Kuvvetleri'nin, bölücü terör örgütü PKK/PYD'nin işgal ettiği Suriye'de operasyon için hazır olduğu belirtildi.

GELİYOR GELMEKTE OLAN OPERASYON

Mehmetçiğin, hemen hemen her gün 3-4 taciz saldırısının yapıldığı Suriye'nin Tel Rıfat ve Münbiç'i PYD/YPG'li teröristlerden temizlemek için, Ankara'dan gelecek emri beklediği bildirildi. SuperHaber'in elde ettiği bilgilere göre; bölücü örgütlere darbe vuracak olan Mehmetçik'in, hedefte bulunan tüm yerleri kontrol altında tuttuğu, gözlem ve keşiflerin aralıksız devam ettiği vurgulandı.

MAHMUR SİHA İLE VURULDU

Mehmetçik, sınır ötesi operasyon için gün sayarken, TSK’ya ait SİHA’ların bugün saat 12.30 sularında,Mahmur Kampı’nı bombaladığı öğrenildi. İlk bilgilere göre; kampta bulunan teröristlerden can kaybı olduğu kaydedildi. Yerel kaynaklardan alınan bilgilere göre; SİHA'nın vurduğu Mahmur kampında büyük panik yaşandığı kaydedildi.

SULTAN MURAT TÜMENİ TEL RIFAT VE MÜNBİÇ'E HAREKET ETTİ

Öte yandan Suriye'de aylardan beri çeşitli silahlı savaş eğitimlerini bitiren, Türkmenlerden kurulu olan ve Fehim İsa'nın komuta ettiği, Sultan Murat Tümeni'nin PKK/YPG'li teröristlerin karagahı Tel Rıfat ve Münbiç'e hareket ettiği ifade edildi.

Sultan Murat Tümeni'nin eğitim gördüğü alandan drone ile çekilen görüntülerde ağır silahların olduğu araçlar ve yine ikişer kişilik motorsikletler ile Sultan Murat Tümeni'nin, PKK/PYD bölgelerine gidişlerinin video kaydı yayınlandı. Fırat Kalkanı Harekatı dahil olmak üzere, her operasyonda TSK ile omuz omuza cephede olan Sultan Murat Tümeni'nin Komutanı Fehim İsa, "Biz halkımıza işgal altındaki topraklarımızı kurtarmaya söz verdik." açıklaması ile harekete geçildiğini duyurdu.

PKK/PYD Suriye'de nefes alamıyor! SİHA’lar Mahmur Kampı’nı bombaladı ile ilgili etiketler Suriye Münbiç SİHA pkk/pyd Sultan Murat Tümeni tel rıfat

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.