PKK'nın umudu Davutoğlu!

PKK yöneticisi Nurettin Demirtaş, yazdığı yazıda Ahmet Davutoğlu'nun AK Parti'den ihraç kararına değindi. Demirtaş, Geri adım atmazsa Davutoğlu bu tutumuyla geçmişte ortağı olduğu suçlarını belki affettirebileceği gibi Türkiye’nin demokratikleşmesine de hizmet edebilir” ifadelerini kullandı.

DTK eski Eş Genel Başkanı ve PKK yöneticisi Nurettin Demirtaş, terör örgütü PKK’nın Avrupa’da yayın yapan Özgür Politika gazetesinde bir yazı kaleme aldı.

“TÜRKİYE’NİN DEMOKRATİKLEŞMESİNE DE HİZMET EDEBİLİR”

AK Parti MYK’sı tarafından Ahmet Davutoğlu hakkında alınan “ihraç talebi ile disiplin kuruluna sevk edilmesi” kararını değerlendiren Nurettin Demirtaş, Davutoğlu'nun 7 Haziran ile 1 Kasım arasında yaşananları hatırlatmasına da değinerek “Geri adım atmazsa Davutoğlu bu tutumuyla geçmişte ortağı olduğu suçlarını belki affettirebileceği gibi Türkiye’nin demokratikleşmesine de hizmet edebilir” değerlendirmesinde bulundu.

Demirtaş yazısında şu ifadelere yer verdi:

“Davutoğlu bunların nasıl bir özel savaş makinesi olduğunu iyi bildiğinden adımlarını oldukça hesaplı atmaktadır. Öküzün yere düşmesini beklemektedir. O zaman bıçak çeken çok olur! Fakat faşist diktatörlük rejimi karşısında muhalefet yapanların aşırı temkinli ve sınırlı adımlarla sonuç almaları mümkün değildir. Beklemek diktatörlüğe yarıyor.”

PKK'nın umudu Davutoğlu! ile ilgili etiketler AK Parti PKK Ahmet Davutoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.