PKK'nın "Türkiye Meclisi" yapılanmasına büyük darbe

PKK'nın "Türkiye Meclisi" yapılanmasına büyük darbe vuruldu... İstanbul merkezli 5 ilde düzenlenen operasyonlarda 28 şüpheli gözaltına alındı.

İstanbul Başsavcılığı Terör Suçları Soruşturma Bürosunca, PKK/KCK-TM (Türkiye Meclisi) yapılanmasına yönelik çok önemli bir operasyon gerçekleştirildi.

İstanbul İl Jandarma Komutanlığınca yürütülen İstanbul merkezli, Bingöl, Mardin, Mersin ve Muş'u da kapsayan operasyonda PKK/KCK-TM yapılanması içerisinde, örgütsel faaliyetlerde bulundukları tespit edilen 28 şüpheli gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre, operasyon kapsamında 31 adreste yapılan aralamalarda ruhsatsız tüfekler, terör örgütüne ait döküman ve bez afişler ile yüksek miktarda para ele geçirildi. Ayrıca bazı adreslerde PKK/KCK'lı teröristlere ait çerçeveli fotoğrafların duvarlara asılı olduğu tespit edildi.

HEMEN MANİPÜLASYONA BAŞLADILAR!

PKK'ya yakın medya organları ise operasyon sonrasında etkin oldukları medya organları vasıtasıyla manipülatif haberler servis etti.

Ancak PKK'nın güdümündeki medyada yer alan bu haberlerde şahısların, evlerinde neden silah ve örgütsel malzeme çıktığına dair hiçbir bilgiye yer verilmedi.

PKK'nın "Türkiye Meclisi" yapılanmasına büyük darbe ile ilgili etiketler PKK Diyanet İşleri Başkanlığı Operasyon terör örgütü
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.