PKK'nın sözde komutanına SİHA'yla operasyon! ABD'li komutanlarla görüntüleri var...

Terör örgütü PKK'nın Suriye'deki sözde komutanlarından Shibley Derek'in, SİHA operasyonunda ağır yaralandığı öğrenildi. Örgüt ile ABD arasındaki koordinasyonu sağladığı belirtilen Derek'in, ABD'li komutanlarla sözde tatbikatlarda yan yana çok sayıda görüntüsü var.

Terör örgütü PKK'nın Suriye'deki sözde komutanlarından Shibley Derek'in, SİHA operasyonunda ağır yaralandığı ifade edildi. Derek'in, ABD'yle yakın temasta olan teröristlerden biri olduğu belirtildi.


Suriye'nin kuzeyinde terör örgütü PKK'yı hedef alan SİHA operasyonları devam ediyor. Terör örgünün işgali altındaki Malikiye'de, PKK/SDG'nin ele başlarının da içinde olduğu bir araçta patlama yaşandığı iddia edildi. Suriye İnsan Hakları Gözlemevi, aracın SİHA ile hedef alındığını ve 2 kişinin öldüğünü öne sürdü. Gözlemevi, aracın içinde bulunan bulunanların, daha önce öldürülen terörist Hevrin Halef'in anmasından geldiklerini belirtti.

PKK'nın sözde komutanına SİHA'yla operasyon! ABD'li komutanlarla görüntüleri var...

KİMLİKLERİ BELLİ OLDU

Kuzey Irak merkezli bazı yayın organları ise, araçtakilerin terör örgütü PKK/SDG'nin sözde komutanlarından İbrahim Mikael ve Shibley Derek olduğunu öne sürdü. Patlamada İbrahim Mikael'in öldüğü, Shibley Derek'in ise yaralandığı iddia edildi.

PKK'nın sözde komutanına SİHA'yla operasyon! ABD'li komutanlarla görüntüleri var... - Resim : 2

ÖRGÜT İLE ABD ARASINDAKİ KOORDİNASYONU SAĞLIYOR

SDG'nin sözde komutanları arasında bulunan Shibley Derek'in, Suriye'deki ABD askerleriyle yakın ilişkisi var. Örgüt ile ABD arasındaki koordinasyonu sağladığı belirtilen Derek'in, ABD'li komutanlarla sözde tatbikatlarda yan yana çok sayıda görüntüsü var.

PKK'nın sözde komutanına SİHA'yla operasyon! ABD'li komutanlarla görüntüleri var... - Resim : 3

 

PKK'nın sözde komutanına SİHA'yla operasyon! ABD'li komutanlarla görüntüleri var... ile ilgili etiketler PKK Suriye ABD terör SİHA Operasyon Shibley Derek
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.