PKK'nın 'özel kuvvetler' sorumlusu Musa kod adlı Koçali Bali itirafçı oldu!

Terör örgütü PKK’nın üst düzey ismi yakalandı. Sözde özel kuvvetler sorumlusu olan teröristin verdiği bilgilerle PKK’ya ağır darbe vuruldu.

MİT ve Mardin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yaptığı operasyonda Suriye sınırı kırsalında terör örgütünün sözde Türkiye özel kuvvetler sorumlusu Musa kod adlı Koçali Bala yakalandı.

kocali

Milliyet'ten Musa Kesler'in haberine göre, itirafçı olan Bala, örgütün bölgedeki en önemli sığınak ve barınaklarının yerini gösterdi.

İstanbul ve diğer büyükşehirlerdeki bombalı saldırıların planlayıcısı olan Bala'nın gösterdiği yerlerde 150 kilo plastik patlayıcı ele geçirildi.

İçişleri Bakanlığı’nın gri listesinde olan Bala’nın yakalandığı operasyonda Adana Valiliği’ne 24 Kasım 2016’da bombalı saldırı düzenleyen sözde özel kuvvetler üyesi terörist Çiçek Karabulut etkisiz hale getirildi.

cicek-k

PKK'nın 'özel kuvvetler' sorumlusu Musa kod adlı Koçali Bali itirafçı oldu! ile ilgili etiketler PKK Operasyon MİT Mardin özel kuvvetler koçali bali
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.