PKK'nın okullarda öğretmen, camide imam tuzağı

Çocukları bölücü terör örgüttü PKK tarafından kandırılarak dağa götürülen annelerin nöbeti, Diyarbakır’da dondurucu soğuğa rağmen devam ediyor. Nöbette 512’nci günü yaşayan 192 aile çocuklarına kavuşmayı beklerken, SuperHaber çocukların dağa kaçırılması için uygulanan kirli bir planı açığa çıkardı. Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da küçük yaştaki çocukların örgüt yanlısı öğretmen ve imamlar tarafından bölücü örgüte katılmaya yönlendirildikleri öğrenildi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Türkiye, yaklaşık 17 aydan beri Diyarbakır'da bulunan HDP binası önünde dağa kaçırılan çocukları için nöbet tutan aileleri konuşuyor. Doğu ve Güney Doğu’da bulunan çeşitli illerde özellikle küçük yaşta bulunan erkek ve kız çocuklarının bölücü terör örgütü PKK tarafından kaçırıldığı ortaya çıkmıştı.

ÇOCUKLAR ZORLA VE VAATLERLE KANDIRILARAK GÖTÜRÜLÜYOR!

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin kararlı ve amansız takibi sonucu, yurt içinde ve yurt dışında bitme noktasına gelen bölücü örgüt PKK’nın örgüte eleman kazandırmak için çeşitli yöntemler uyguladığı anlaşılmıştı. Küçük yaşta bulunan erkek ve kız çocukları daha iyi yaşam ile gelecek vaatleriyle kandıran bölücü örgütün bir kaç aylık eğitimin ardından, terör eylemlerine yönlendirdiğini tespit edilmişti.

DİYARBAKIR’DA ANNELER OTURMA EYLEMİ BAŞLATTILAR!

Bundan 17 ay önce, Hacire Akar adlı anne, birden bire kaybolan 21 yaşındaki oğlu Mehmet Akar’ın HDP’liler tarafından dağa kaçırıldığını iddia etmiş ve bir gün sonra, parti il binası önünde oturma eylemi başlatmıştı.Hacire Akar,oğlu Mehmet Akar'a yaptığı mücadele sonunda ulaşmıştı. Oğluna kavuşan anne Akar, tüm acılı ailelere çağrıda bulunmuş ve çocuklarına sahip çıkmaları gerektiğini söylemişti.

Bunun üzerine HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde, çocukları PKK tarafından kaçırılan  aileler oturma eylemi başlatmışlardı. Yaz kış demeden Diyarbakır’da evlat nöbeti tutan ailelerden bugüne kadar tam 20 aile, kaçırılan çocuklarına kavuşmuştu.

 Çocukları bölücü terör örgüttü PKK tarafından kandırılarak dağa götürülen annelerin nöbeti, dondurucu soğuklara rağmen Diyarbakır’da devam ediyor. Evlat nöbetinde 512’nci günü yaşayan 192 aile, çocuklarına kavuşmayı bekliyor.  

PKK’NIN DAĞA ELEMAN KAZANDIRMAK İÇİN ÖĞRETMEN VE İMAM TUZAĞI!

SuperHaber’in elde ettiği bilgilere göre, Diyarbakır’da ailelerin evlat nöbeti ve güvenlik güçlerinin yaptığı çeşitli operasyonlar ile eleman bulamayan PKK, taktik değiştirdi.

Bölücü örgüte eleman kazandırmak içinmaddi durumu kötü, anne ile babası olmayan ya da sorunlu ailelerin çocuklarını kandıran bölücü örgütün, pandemi öncesi okullar ile camilerde sinsi bir çalışma başlattığı ifade edildi.

İstihbarat birimlerinin yaptığı çalışmalar sonunda, PKK’nın okullarda bulunan örgüt yanlısı öğretmenler ile camilerde bulunan imamları gönüllü olarak, örgüt yanlısı olmayanları da, tehdit ile bölücü örgüte eleman kazandırmak için propaganda yapmaya zorladıkları belirtildi.

PKK’nın bu yeni taktiğinin ortaya çıkmasından sonra, okullarda ve camilerde bölücü örgüt propagandasına karşın çeşitli önlemler alındığı söylendi.

PKK'nın okullarda öğretmen, camide imam tuzağı ile ilgili etiketler Diyarbakır HDP evlat nöbeti PKK Öğretmen İmam
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.