PKK'nın hain saldırısına akademisyen ve yazarlardan tepki

Terör örgütü PKK'nın Bingöl'ün Genç ilçesinde düzenlediği iki işçinin hayatını kaybettiği saldırıya akademisyen ve yazarlardan tepki geldi. Yapılan ortak açıklamada "PKK, DEAŞ veya FETÖ arkasında hangi ülkelerin istihbarat örgütleri olursa olsun işçilere, esnafa, öğretmenlere ve annelere yenilecektir" ifadeleri yer aldı.

Bingöl'ün Genç ilçesinde terör örgütü PKK'nın işçileri hedef almasına akademisyen ve yazarlar tepki gösterdi.

Bingöl'ün Genç ilçesinde işçi Emrullah Anşin ve Ömer Faruk Kaya'nın elektrik arızasını tamir etmeye giderken terör örgütü PKK tarafından hedef gözetilerek katledilmesine akademisyen ve yazarlar tepki gösterdi.

Akademisyen ve yazarların ortak yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"PKK hayat hakkına, çalışma hakkına, her türlü insan hak ve hürriyetine saldıran bir terör örgütüdür.

İnsana hizmet eden ve helal lokma peşinde koşan iki işçi kardeşimize rahmet diliyor, ailelerine ve milletimize taziyelerimizi sunuyoruz.

PKK, DEAŞ veya FETÖ arkasında hangi ülkelerin istihbarat örgütleri olursa olsun işçilere, esnafa, öğretmenlere ve annelere yenilecektir."

PKK'nın hain saldırısına akademisyen ve yazarlardan tepki ile ilgili etiketler Bingöl PKK Saldırı İşçi Akademisyen Yazar tepki
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.