PKK’nın doktorları… İşte terörist sevgilisiyle poz veren HDP’li vekilden TTB’ye uzanan ağın kodları!

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile ‘Haberin Olsun’ yeni bölümüyle yayında…

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, Türk Tabipleri Birliği - PKK ilişkisi ile HDP'li Semra Güzel ve Behçet Yıldırım'ın TTB'de oluşturdukları doktor ağı üzerinden terör kamplarına nasıl sağlık hizmeti verdiği masaya yatırıldı.

"O DÖNEM HDP ADIYAMAN MİLLETVEKİLİ BEHÇET YILDIRIM OPERASYONDAN YARALI KURTULAN TERÖRİST ABUZER ARICA'YI TEDAVİ ETMİŞ"

Ceyhun Bozkurt, "Yapboz parçalarını birleştirmeye başladım. Telefon defteri ve fotoğraf makinası ele geçirildi. Bu defterde S.R.Ç isimli bir hemşire ortaya çıktı. Dava dosyasına ulaştığımda şok oldum. S.R.Ç iddianamesinde 2018'de örgüte ait bir bölgedeki depoda bir bidon bulunmuş, içinden çok sayıda ilaç çıkmış. S.R.Ç, KESK'e bağlı sağlık örgütlenmesi SES'te çalışıyor. Aktif bir üye, eylem sürecinde bulunuyor. İpin ucunu yakaladığım başka bir detay var. Tanık ve şüpheli ifadeleri var. Ayrıntılar çok acayip. O dönem HDP Adıyaman Milletvekili Behçet Yıldırım, operasyondan yaralı kurtulan terörist Abuzer Arıca'yı tedavi etmiş. Soruşturma derinleştikçe, terörist elebaşı Arıca'nın Behçet Yıldırım'ın o gün yollarının kesişmediği ortaya çıkıyor. Ortaya çıkan sonuçta Behçet Yıldırım örgütün adayı seçiliyor, HDP de bu kişiyi aday gösteriyor.

"BUNLAR KANDİL'İN ECZA DEPOSU GİBİ, TERÖRİSTLERİN DOKTORLARI GİBİ ÇALIŞMIŞLAR"

Sağlık sektöründe ciddi yapılanma var. Turkovac gibi terörle mücadele ile de karşımızda TTB'ni ele geçiren kötü bir zihniyet görüyoruz. Bunlar Kandil'in ecza deposu gibi, teröristlerin doktorları gibi çalışmışlar. HDP, PKK/KCK'nın siyasi ayağıdır. Sivil toplum örgütlenmesini ele geçirmesi durumunda terör örgütü sözcülüğüne dönüşür. İşte bunu yaşıyoruz. TTB tabanının büyük çoğunluğu üyedir. Yönetime çağrı yapıyorum; artık el koyun. TTB'yi bu zihniyetten kurtarın. Bir zihniyet problemi olduğu ortaya çıktı. Bu kişiler TTB'de çok etkin ve PKK'ya yardım yataklığı bulunuyor." ifadelerini kullandı.

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan ile ‘Haberin Olsun’un tamamını YouTube kanalımızda izleyebilirsiz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

PKK’nın doktorları… İşte terörist sevgilisiyle poz veren HDP’li vekilden TTB’ye uzanan ağın kodları! ile ilgili etiketler Ceyhun Bozkurt PKK türk tabipler birliği semra güzel behçet yıldırım

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.