PKK'nın dağ kadrosunda fotoğrafları çıkan Semra Güzel'in yurt dışına kaçarken yakalanması CHP'li vekili çıldırttı

PKK'nın dağ kadrosundan HDP vekili olan firari Semra Güzel, MİT ve Emniyet Genel Müdürlüğünün operasyonuyla yakalandı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medya hesabından Semra Güzel'in yakalandığını duyurdu. Ancak her fırsatta HDP'ye kucak açan CHP, bu operasyon sonrasında adeta çılgına döndü.

PKK'nın dağ kadrosunda yer alan HDP'li Semra Güzel'in ortaya çıkan fotoğrafları gündemi sarsmıştı. 

SuperHaber, Semra Güzel'in 2017 yılında Adıyaman'daki operasyonda öldürülen PKK'lı terörist Volkan Bora'yla çektirdiği fotoğrafları ortaya çıkarmıştı.

DOKUNULMAZLIĞI KALDIRILMIŞTI

Türkiye'nin gündemine oturan olayın ardından Güzel'in dokunulmazlığının kaldırılıp yargılanması için hazırlanıp Meclis'e gönderilen fezleke, TBMM Genel Kurulu'na sunulmuştu.

KILIK DEĞİŞTİREREK KAÇMAYA ÇALIŞTI

HDP'li Semra Güzel, saçına taktığı kızıl renkli peruk ile kılık değiştirerek Edirne'ye kaçmaya çalışırken MİT ve Emniyet Genel Müdürlüğünün operasyonuyla yakalandı.

 İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Semra Güzel'in yakalandığı haberini her fırsatta HDP ile omuz omuza durarak destek veren CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na sosyal medyadan vermişti. 

PKK'nın dağ kadrosunda fotoğrafları çıkan Semra Güzel'in yurt dışına kaçarken yakalanması CHP'li vekili çıldırttı

SEMRA GÜZEL YAKALANINCA CHP'Lİ İSİM ÇILDIRDI

Hiç bir zaman PKK'nın siyasi kolu olan HDP'den desteğini esirgemeyen CHP, Semra Güzel'in yakalanması sonrasında adeta çılgına döndü.

Bir dönem Türk Silahlı Kuvvetleri'ne 'satılmış' diyen, ardından da PKK tarafından şehit edilen P. Er Mustafa Korkmaz'ın cenazesinde sırıtan CHP'li Ali Mahir Başarır, Semra Güzel'in yakalanmasına tepki gösterdi.

Süleyman Soylu'nun paylaşımıyla adeta çılgına dönen Başarır, Semra Güzel'in yakalanmasını hazmedemeyip sosyal medyadan Süleyman Soylu'ya saldırdı.

Mehmetçik'e kurşun sıkan PKK'ya kucak açanlar arasında yer alan CHP'li isim, Süleyman Soylu'ya "Yargılanacaksın" diye tedhitler savurdu. 

KILIÇDAROĞLU DA KÜPLERE BİNDİ

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu da Sema Güzel'in yakalanması sonrasında gündemine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu alarak saldırgan bir tutum sergiledi. 

Kılıçdaroğlu, kendisine “sana üzücü bir haberimiz var” diye seslenen Soylu için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslendi.

Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından Erdoğan’ı mention yaparak Soylu için “Bu ilgi istiyor. Al bunu ilgilen biraz” dedi.

 

 

 

PKK'nın dağ kadrosunda fotoğrafları çıkan Semra Güzel'in yurt dışına kaçarken yakalanması CHP'li vekili çıldırttı ile ilgili etiketler PKK HDP SuperHaber HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel' volkan bora içişleri bakanı süleyman soylu CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu CHP'li Ali Mahir Başarır
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.