PKK’lılar Jandarma Tabur Komutanlığı’na saldırdı

Jandarma Özel Harekat Tabur Komutanlığı’na bu akşam PKK’lı teröristler tarafından uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi

Tunceli merkeze bağlı Geyiksuyu köyünde bulunan Jandarma Özel Harekat Tabur Komutanlığı’na bu akşam PKK’lı teröristler tarafından uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Tabur Komutanlığı’ndaki askerlerinde karşlık vermesiyle kısa süreli çatışmadan sonra teröristler ormanlık alana kaçtı.

Tunceli’ye 30 kilometre mesafede bulunan Geyiksuyu köyündeki Jandarma Özel Harekat Tabur Komutanlığı’na bu akşam saat 18.30 sıralarında PKK’lılar tarafından uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Tabur etrafındaki mevzi ve nöbetçi kulelerini hedef alan örgüt elemanlarına taburda bulunan askerler anında ağır silahlarla karşılık verdi. Yaşanan kısa süreli çatışma sonrası teröristlerin kaçtığı ormanlık alanlar, taburdaki obüs ve havan topları ile yoğun atış alında tutuldu.

PKK’lılar Jandarma Tabur Komutanlığı’na saldırdı ile ilgili etiketler Tunceli terörist Jandarma Özel Harekat Tabur Komutanlığı
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.