PKK'lı teröristlerin şehit ettiği Necmettin öğretmen, Öğretmenler Günü'nde unutulmadı

Tunceli'de 2017 yılında PKK'lı teröristlerin şehit ettiği öğretmen Necmettin Yılmaz Öğretmenler Günü'nde anıldı. Şehit öğretmen, Çiftçibaşı Mahallesi'nde görev yaptığı okulda öğrenciler Yılmaz'ın masasına çiçekler bırakarak sınıf tahtasına ‘24 Kasım Öğretmenler Günü'nüz kutlu olsun, Necmettin öğretmenimiz’ yazdı.

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesi Çiftçibaşı Mahallesi'ndeki ilkokulda öğretmenlik yapan Necmettin Yılmaz, 16 Haziran 2017'de memleketi Gümüşhane'ye giderken Tunceli'de PKK'lı teröristlerce kaçırılarak şehit edildi. Yılmaz'ın ismi daha sonra görev yaptığı Çiftçibaşı Mahallesi'ndeki ilk ve ortaokula verildi.

PKK'lı teröristlerin şehit ettiği Necmettin öğretmen, Öğretmenler Günü'nde unutulmadı

24 Kasım Öğretmenler Günü'nde isminin yaşatıldığı okulda eğitim gören öğrenciler, şehit öğretmen Necmettin Yılmaz için anma programı düzenledi.

PKK'lı teröristlerin şehit ettiği Necmettin öğretmen, Öğretmenler Günü'nde unutulmadı - Resim : 2

Necmettin öğretmenin fotoğrafını koydukları masasının etrafına gül bırakan öğrenciler, sınıf tahtasına ‘24 Kasım Öğretmenler Günü'nüz kutlu olsun, Necmettin öğretmenimiz’ yazdı.

PKK'lı teröristlerin şehit ettiği Necmettin öğretmen, Öğretmenler Günü'nde unutulmadı - Resim : 3

'NECMETTİN ÖĞRETMEN GİBİ OLMAK İÇİN ÇABALIYORUM'

Okulda görev yapan öğretmenlerinden Zeynep Kaya, "Buraya atandığım günden bu yana sürekli öğrencilerinden şehit öğretmenimiz Necmettin Yılmaz'ı dinliyorum. Öğrencilerim, Necmettin öğretmenin yaptıkları aktiviteleri ve onun çok iyi olduğunu anlatıyor. Bunları duyunca gururlanıyorum ve Necmettin öğretmen gibi olmak için çabalıyorum" dedi.

PKK'lı teröristlerin şehit ettiği Necmettin öğretmen, Öğretmenler Günü'nde unutulmadı - Resim : 4

 

PKK'lı teröristlerin şehit ettiği Necmettin öğretmen, Öğretmenler Günü'nde unutulmadı ile ilgili etiketler Şehit Öğretmen Tunceli necmettin yılmaz öğretmenler günü
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.