PKK'lı teröristlerin operasyon korkusu sürüyor: Şimdi de Karayılan'dan skandal çağrı geldi

Terör örgütü PKK'ya yönelik üst üste başlatılan operasyonların başarıyla sürmesi örgüt içinde büyük paniğe neden oldu. Teröristlerin korku ve paniği sonrası örgütün sözde üst düzey isimlerinden üst üste açıklamalar geldi. Örgütün Kandil'deki ele başlarından Murat Karayılan'dan 'eylem' çağrısı geldi. Daha önce de Duran Kalkan, Türkiye'ye yönelik skandal tehditler savurmuştu.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Irak'ın kuzeyinde bulunan terör yuvalarını etkisiz hala getirmek amacıyla başlattığı Pençe Kilit Operasyonu devam ediyor. Geçtiğimiz gün operasyona ilişkin açıklamada bulunan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, şu ana kadar 30 teröristin etkisiz hale getirildiğini söyledi. Milli Savunma Bakanlığı da operasyona ilişkin yeni görüntüleri paylaştı.

PKK ELEBAŞLARINDAN PEŞ PEŞE AÇIKLAMALAR

Yeni Şafak'ta yer alan habere göre, operasyon başarılı bir şekilde devam ederken PKK'lı teröristler paniklemeye başladı. PKK'nın sözde yürütme komitesi üyesi Duran Kalkan, örgütün televizyon kanalına yaptığı açıklamada Türkiye'ye tehditler savurdu. Duran Kalkan, operasyonun devam etmesi halinde savaşı şehirlere taşıyacaklarını söyledi. Duran Kalkan'ın küstah açıklamalarının ardından bir açıklama da PKK'nın Kandil’deki elebaşlarından Murat Karayılan'dan geldi.

Pençe Kilit Operasyonu ile örgütün oldukça zor duruma düştüğünü gizlemeyen Murat Karayılan "Gerekirse canımızı vereceğiz." dedi. Yaşanan savaşın Kürt halkı için ölüm-kalım savaşı olduğunu söyleyen Murat Karayılan, "Bu dönem olağanüstü bir dönemdir. Her Kürt risk almalıdır, üstüne ne düşüyorsa yapmalıdır. Kürt gençlerine çağrım, bu önemli dönemde mutlaka eylemci olun" dedi.

 

PKK'lı teröristlerin operasyon korkusu sürüyor: Şimdi de Karayılan'dan skandal çağrı geldi ile ilgili etiketler PKK Operasyon murat kalayılan panik
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.