PKK'lı teröristlere indirilen büyük darbenin ayrıntıları ortaya çıktı: En zayıf noktadan başladı

Terör örgütü PKK'nın 'Ele geçirilmesi imkansız' olarak nitelediği karargahına düzenlenen operasyonda 12 terörist etkisiz hale getirildi. Komandoların düzenlediği başarılı operasyondan yansıyan ayrıntılara göre, saldırıların planlandığı mağaraya düzenlenen operasyon en zayıf noktadan başladı. Öte yandan bölgenin batısında operasyonlar devam ediyor.

Terör örgütü PKK/KCK’ya Irak’ın kuzeyinde güçlü bir darbe daha indirildi. Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Pençe-Yıldırım operasyon bölgesindeki Avaşin-Basyan’da bulunan, PKK/KCK terör örgütünün çok güvendiği ve “ele geçirilmesi imkansız” diye tanımladığı sözde doğu karargahı ele geçirildi.

Başarılı bir operasyonla mağaraya sızmayı başaran ve teröristlerle çatışmaya giren komandolarımız, terör örgütü mensubu 12 teröristi silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirdi.

OPERASYON EN ZAYIF NOKTADAN BAŞLADI

TRT Haber'de yer alan habere göre, mağara, Avaşin-Basyan bölgesi Dare Tepesi'nin güneyinde yer alıyor. Pençe operasyonları ile teröristler bu mağaraya saklandı. 5-6 ay boyunca mağarada kaldılar, saldırıları bu mağaradan planladılar.

Mağaranın çok sayıda girişi olduğu tespit edildi. Özel kuvvetler nokta operasyon başlattı ve mağara girişleri tutuldu. En zayıf noktadan operasyon başladı. Özel kuvvetler ile teröristler arasında çatışma çıktı.

Bölgenin batı tarafındaki operasyonlar devam ediyor.

PKK'lı teröristlere indirilen büyük darbenin ayrıntıları ortaya çıktı: En zayıf noktadan başladı ile ilgili etiketler PKK Operasyon Mağara terörist
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.