PKK'lı teröristle sevgili olduğu ortaya çıkan HDP'li Semra Güzel için fezleke gönderildi

Öldürülen PKK'lı teröristle fotoğrafı basına yansıyan HDP Milletvekili Semra Güzel hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan fezleke, Adalet Bakanlığına gönderildi.

HDP milletvekili Semra Güzel'in Adıyaman kırsalında öldürülen teröristle sevgili olduğunun ortaya çıkması Türkiye'nin gündemine oturmuştu. SuperHaber yazarı Ceyhun Bozkurt'un ortaya çıkardığı büyük skandal sonrası yeni bir gelişme yaşandı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı HDP'li Semra Güzel hakkında hazırladığı fezlekeyi Adalet Bakanlığı'na gönerdi.

TBMM BAŞKANI ŞENTOP: YARGILAMANIN ÖNÜ AÇILMALI

Öte yandan TBMM Başkanı Mustafa Şentop, konuya ilişkin bir açıklama yapmıştı.

Dokunulmazlığın kaldırılmasına vurgu yapan Şentop, "Belgenin içinde bulunduğu dosya var mı diye bakacağız. Şahsi kanaatim bilhassa anayasal düzene karşı işlenen suçlar bakımından ve ağır bir suçlama içeren dosyalarla ilgili dokunulmazlığın kaldırılması ve yargılamanın önünün açılması gerekir diye düşünüyorum." dedi.

PKK'lı teröristle sevgili olduğu ortaya çıkan HDP'li Semra Güzel için fezleke gönderildi ile ilgili etiketler HDP semra güzel fezleke
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.