PKK'lı teröristle fotoğrafları ortaya çıkan HDP'li Güzel ile ilgili sıcak gelişme!

HDP milletvekillerine ait 10 yeni dokunulmazlık dosyası Meclis’e ulaştı.Hazırlanan yeni fezleke, Meclis Başkanlığınca, Anayasa ve Adalet Komisyonu üyelerinden kurulu Karma Komisyon'a havale edildi. SuperHaber'in ortaya çıkardığı PKK'lı ile sevgili olan HDP'li Güzel hakkında hazırlanan yeni fezlekenin, daha önce oluşturulan Hazırlık Komisyonu'na dahil edilmeyeceği, bu dosyanın ayrıca görüşüleceği bildirildi. 

HDP milletvekillerine ait 10 yeni dokunulmazlık dosyası Meclis’e ulaştı. Öldürülen PKK'lı teröristle fotoğrafı basına yansıyan HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'in dokunulmazlığının kaldırılması talebiyle hazırlanan yeni fezleke, TBMM Başkanlığınca Karma Komisyon'a sevk edildi.

"Silahlı terör örgütüne üye olmak" iddiasıyla düzenlenen iki ayrı yasama dokunulmazlığı dosyasını ele almak için Hazırlık Komisyonu oluşturulan HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel hakkında, yasama dokunulmazlığının kaldırılmasına ilişkin yeni bir Cumhurbaşkanlığı Tezkeresi, Meclis Başkanlığına ulaştı.

10 DOSYA DAHA MECLİS'TE

HDP milletvekillerine ait 10 yeni dokunulmazlık dosyası Meclis'e ulaştı.

Hazırlanan yeni fezleke, Meclis Başkanlığınca, Anayasa ve Adalet Komisyonu üyelerinden kurulu Karma Komisyon'a havale edildi.

HDP'li Güzel hakkında hazırlanan yeni fezlekenin, daha önce oluşturulan Hazırlık Komisyonu'na dahil edilmeyeceği, bu dosyanın ayrıca görüşüleceği bildirildi. 

 

FEZLEKE TBMM'DE

Dokunulmazlığının kaldırılması istemiyle hakkında hazırlık komisyonu kurulan HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel hakkında, "teröre finansman" sağladığı gerekçesiyle yeni bir fezleke TBMM'ye ulaştı.

HDP'den 9, Demokratik Bölgeler Partisi'nden 1 olmak üzere 10 milletvekiline ait 12 dokunulmazlık dosyası TBMM Adalet Anayasa Karma Komisyonu'na havale edildi. Dokunulmazlık dosyaları Meclis'e ulaşan milletvekilleri şöyle:

HDP'den Siirt Milletvekili Sıdık Taş

Iğdır Milletvekili Habip Eksik

Batman Milletvekili Ayşe Acar Başaran

Muş Milletvekili Gülüstan Kılıç Koçyiğit

Şanlıurfa Milletvekili Nusrettin Maçin

Şırnak Milletvekilleri Nuran İmir, Hüseyin Kaçmaz

Mardin Milletvekili Ebrü Günay'a ait 1'er

Diyarbakır Milletvekili Remziye Tosun ile

Demokratik Bölgeler Partisi'nden Diyarbakır Milletvekili Saliha Aydeniz'e ait 2'şer dosya bulunuyor.

PKK'lı teröristle fotoğrafları ortaya çıkan HDP'li Güzel ile ilgili sıcak gelişme! ile ilgili etiketler HDP semra güzel
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.