PKK'lı terörist İstanbul Havalimanı'nda yakalandı

İran'da ölen bir kişi adına rüşvet vererek temin ettiği İran pasaportuyla Türkiye'ye giriş yapmak isteyen terör örgütü PKK üyesi Rıdvan Bayram, İstanbul Havalimanı'nda düzenlenen operasyonda yakalandı.

İstanbul Havalimanı polisleri kontroller sırasında, İran pasaportlu bir yolcudan şüphelendi. Ekipler bunun üzerine yolcunun belgelerini istedi.

PASAPORT SAHTE DEĞİLDİ AMA GERÇEK GBT'DE ORTAYA ÇIKTI

Pasaportun sahte olmadığı tespit edildi. Şüpheli tavırları nedeniyle yolcunun parmak izini alan polis ekipleri, yapılan GBT kontrolünde bu kişinin Türk vatandaşı Rıdvan Bayram olduğunu tespit etti.

5 SUÇTAN ARANIYORDU

Rüşvet vererek İran'dan pasaportla Türkiye'ye giriş yapmak isterken yakalanan Bayram'ın, terör örgütü PKK üyeliği, eşini kasten öldürme ve uyuşturucu kaçakçılığı gibi 5 suçtan arandığı ortaya çıktı. Adliyeye sevk edilen Bayram tutuklandı.

PKK'lı terörist İstanbul Havalimanı'nda yakalandı ile ilgili etiketler terörist İstanbul Havalimanı PKK
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.