PKK'lı Sofi Nurettin böyle vuruldu

Milli Savunma Bakanlığı, terör örgütü PKK'nın sözde Suriye sorumlusu Sofi Nurettin'in öldürüldüğü operasyonun görüntülerini paylaştı.

Milli Savunma Bakanlığı, herkesin merakla beklediği görüntüleri paylaştı. Bakanlık, PKK'nın sözde Suriye Sorumlusu Sofi Nurettin kod adlı teröristin öldürüldüğü operasyona ilişkin görüntüleri yayınladı.

Milli Savunma Bakanlığı, Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Ülkemizi ve asil milletimizi hedef alan hiçbir terör örgütü ve hiçbir terörist hesap vermekten kaçamayacaktır" ifadelerine yer verdi. Bakanlığın yaptığı açıklama şöyle:

"Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladıkları gibi terör örgütü PKK/KCK/PYD/YPG’nin sözde üst düzey sorumlusu Sofi Nurettin kod adlı terörist, Irak’ın kuzeyinde saklandığı delikte TSK ve MİT’in koordineli operasyonuyla etkisiz hâle getirildi.

INTERPOL tarafından kırmızı bültenle aranan, 2015-2020 yılları arasında PKK/KCK-PYD/YPG’nin Suriye Genel Sorumlusu olan Sofi Nurettin kod adlı teröristin Irak’ın kuzeyine geçmesi; YPG/PYD’nin PKK/KCK terör örgütünün Suriye uzantısı olduğunu bir kez daha ortaya koydu.

Terör örgütü PKK/KCK-PYD/YPG’nin üst düzey sorumlusunu sınır ötesinde başarılı bir operasyonla etkisiz hale getiren TSK ve MİT’in isimsiz kahramanlarını kutluyoruz. Ülkemizi ve asil milletimizi hedef alan hiçbir terör örgütü ve hiçbir terörist hesap vermekten kaçamayacaktır!"

PKK'lı Sofi Nurettin böyle vuruldu ile ilgili etiketler PKK Milli Savunma Bakanlığı Operasyon sofi nurettim
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.