PKK'lı gruba hava harekatı! Hepsi öldürüldü...

Hakkâri/Şemdinli’de, Irak Kuzeyi/Kani-Rash bölgesinde devam eden operasyonda bölücü terör örgütü mensubu silahlı 4 terörist etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Açıklamada Şırnak, Bingöl ve Ağrı'da ise toplam 6 teröristin teslim olduğu belirtildi.

TSK'nın resmi internet sitesinden yapılan açıklama şöyle;

"Hakkâri/Şemdinli kırsalında, Irak kuzeyi/Kani-Rash bölgesinde devam eden operasyonda keşif ve gözetleme vasıtaları ile tespit edilen bölücü terör örgütü mensubu silahlı dört terörist ateş destek vasıtaları ile gerçekleştirilen atışlar sonucu etkisiz hale getirilmiştir.

Şırnak/Silopi’de, Irak kuzeyi barınma alanlarından kaçan bölücü terör örgütü mensubu dört terörist güvenlik güçlerine teslim olmuştur.

Ağrı/Doğubayazıt’ta, bölücü terör örgütü mensubu bir terörist güvenlik güçlerine teslim olmuştur.

Bingöl/Yayladere’de, bölücü terör örgütü mensubu bir terörist güvenlik güçlerine teslim olmuştur.

Hakkâri/Yüksekova kırsalında, güvenlik güçleri tarafından icra edilen arazi aramasında bir adet el yapımı patlayıcı tespit edilerek imha edilmiştir."

PKK'lı gruba hava harekatı! Hepsi öldürüldü... ile ilgili etiketler TSK PKK Hakkari Şırnak Bingöl Ağrı kani rash
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.