PKK/KCK propagandası yapan asker gözaltına alındı!

Diyarbakır nüfusuna kayıtlı olan ve Adıyaman İl Jandarma Komutanlığında görevli bir asker, sosyal medya hesabı üzerinden terör örgütü propagandası yaptığı gerekçesiyle gözaltına aldı.

Edinilen bilgiye göre, Diyarbakır nüfusuna kayıtlı olup Adıyaman İl Jandarma Komutanlığında Er olarak görev yapan M.S., isimli asker, kendi sosyal medya hesaplarından terör örgütü PKK/KCK lehine propaganda yaptığı gerekçesiyle gözaltına alındı.

MAHKEMEYE ÇIKARILACAK

Gözaltına alınan asker, jandarma karakolunda tamamlanan ifadesinin ardından jandarma ekiplerince Adıyaman Adliyesine sevk edildi. Elleri kelepçelenen ve ‘Pişman mısınız?’ sorularını yanıtsız bırakan asker, adliyedeki işlemlerinin ardından mahkemeye çıkarılacak.

Konuyla ilgili soruşturma sürüyor.

b69b72cf-c8d0-425b-8b02-6ae07f423a9a

ce3f8bf2-fd5e-4e1e-9e47-64b222060ae9

PKK/KCK propagandası yapan asker gözaltına alındı! ile ilgili etiketler PKK KCK asker soruşturma mahkeme Gözaltı propaganda
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.