PKK'dan tecavüze terfi ödülü

PKK'nın iğrenç yüzüne ilişkin her gün yeni bir detay ortaya çıkıyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun katıldığı bir televizyon programında kamuoyu ile paylaştığı bölücü örgüt içindeki tecavüzlere ilişkin kan donduran bilgiler var. Örgütün sözde Gever Eyaleti sorumlusu olan Hogir Maraş kod adlı terörist Remzi Demiroğlu'nun 14-17 yaşlarındaki 4 kıza tecavüz ettiği belirlendi. Kızlardan ikisi intihar ederken kırmızı bültenle aranan teröristin ceza yerine terfi ile ödüllendirildiği tespit edildi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu katıldığı bir televizyon programında anlattığı terör örgütü PKK'da yaşanan tecavüz ve sonrasında gelişen intihar olayı ile ilgili detaylar belli oldu.

Sabah'tan Halit Turan'ın haberine göre, İçişleri Bakanlığı koordinesinde Jandarma Genel Komutanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğünce yürütülen ikna çalışmaları kapsamında; B.T. isimli bir örgüt mensubu teslim oldu. Teslim olan terörist B.T güvenlik güçlerine verdiği ifadede anlattıkları, PKK'nın kadınlara karşı uyguladığı insanlık dışı vahşeti bir kez daha gözler önüne serdi.

PKK'dan tecavüze terfi ödülü

2 KIZ HAMİLE KALDI, 2'Sİ YAŞAMINA SON VERDİ

Teslim olan B.T.; örgütte olduğu süre içerisinde sözde Gever Eyaleti sorumlusu Hogir Maraş kod adlı Remzi Demiroğlu'nun, 14-17 yaşları arasında kandırılarak ya da kaçırılarak örgüte katılan 4 kız çocuğuna, 2020 yılı içerisinde tecavüz ettiğini ve bu durumu hazmedemeyen Sozda kod adlı ve Civana kod adlı iki kız çocuğunun intihar ederek yaşamlarına son verdiklerini anlattı.

TECAVÜZ ETTİ ÖDÜLLENDİRİLDİ

Zorla tecavüz edilen ve hamile kalan Dersim ve Derya kod adlı kız çocukları ise örgüt tarafından Hakurk Bölgesine zorla gönderildi. 2 kızın intiharına neden olan 2 kızı hamile bırakan teröriste ise bölücü terör örgütü değil ceza vermek tam tersine bir de ödül verdi.

Terör örgütü üst yönetimi yaşanan tecavüz ve intihar olayları ile ilgili göstermelik bir soruşturma yürüttü. Sözde bu soruşturma kapsamında Hogir Maraş kod adlı Remzi Demiroğlu önce görevden alındı. Ancak kısa bir süre sonra ceza yerine terfi ile ödüllendirilerek daha üst bir konuma yükseltildi. 

Örgüt iki kız çocuğunun ölümünün arkasındaki vahşeti gizlemek ve yaşanan intihar olaylarını kapatmak amacıyla çatışmada öldükleri yalanını yaydı.

PKK'dan tecavüze terfi ödülü - Resim : 2
Hogir Maraş kod adlı kırmızı kategoride aranan terörist Remzi Demiroğlu

 

ÖRGÜTTEKİ İLK TECAVÜZ DEĞİL

B.T., örgüt içerisinde yaşanan tecavüz olaylarının bu olayla sınırlı kalmadığını da anlattı.

B.T., bir çok bölgede bilhassa örgüte yeni katılan çocuk yaştaki örgüt mensuplarına yönelik taciz ve tecavüz olaylarının sürekli olarak yaşandığını söyledi.

Bundan dolayı kadın teröristlerin korku içerisinde yaşadıklarını ve örgütten kaçmak için fırsat kolladıklarını, bu nedenle de örgütten kaçmaların arttığını ifade etti.

Kandırılan diğer gençlerle beraber Suriye'de terör örgütüne ait kampta eğitime alındığını belirten B.T. PKK'nın baskısından kaçarak 20 Ocak'ta güvenlik güçlerine teslim oldu.

 

 

PKK'dan tecavüze terfi ödülü ile ilgili etiketler PKK Tecavüz Süleyman Soylu İntihar Hamile
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.