PKK'dan korona vurgunu

Mehmetçiğin başarılı operasyonları ile tükenme noktasına gelen PKK, uyuşturucu kaçakçılığına vurulan darbe ile parasız kaldı. Örgüt, şimdi de kirli oyunlarına bir yenisini daha ekledi ve Avrupa'da yardım kuruluşları aracılığı ile koronavirüsü bahane edip para toplamaya başladı. Hedef 2.3 milyon euro olarak belirlenirken, güvenlik kaynakları bu paranın örgüte aktarılacağını bildirdi.

Türkiye'nin başarılı operasyonları nedeniyle uyuşturucu ve insan kaçakçılığından kazandığı para azalan terör örgütü PKK'nın, koronavirüs salgınını kullanarak Avrupa'nın birçok ülkesinde yardım kampanyası adı altında para topladığı öğrenildi.

Terör örgütü PKK, Türkiye'nin başarılı operasyonları nedeniyle uyuşturucu, insan kaçakçılığı gibi yasadışı yollardan sağladığı gelirleri kaybedince, sözde insani yardım kampanyaları ile Avrupa ülkelerinde para toplamaya çalışıyor.

Bilgi veren güvenlik kaynakları terör örgütünün yan kuruluşu olan Almanya merkezli sözde Kürt Kızılayı Derneği Heyva Sor A Kurdistan üzerinden koronavirüs salgını gerekçe gösterilerek kampanya başlattı. Kampanya reklamları ise terör örgütü PKK'ya yakınlığıyla bilinen haber sitesine yayınlandı.

PKK'dan korona vurgunu ile ilgili etiketler PKK terör örgütü korona vurgunu
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.