PKK'dan kalleş tuzak: Yaralılar var...

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi Onbaşılar Köyü yakınlarında VEDAŞ'a ait aracı almaya giden çekiciye PKK'lı teröristler tarafından mayınlı tuzak kuruldu. Patlamada 3 kişi yaralandı.

Yüksekova'nın Onbaşılar Köyü Çobanpınar Piyade Hudut Karakolu'na bağlı Dolavere Tepe Üs Bölgesinde 6 Eylül 2017'de çalışan VEDAŞ ekibine PKK'lı teröristler tarafından otomatik silahlarla ateş açıldı. Açılan ateş sonucu evli ve 2 çocuk babası elektrik teknikeri 35 yaşındaki Hazım Şahin ile evli 3 çocuk babası 35 yaşındaki Sabri Özdel hayatını kaybetti. Saldırıda Elektrik Mühendisi Fendi Yüzgeç ile işçiler Ferdi Karatay ve Mustafa Kaya yaralandı.

Yaralıların tedavileri sürerken, dün akşam saatlerinde bölgeye VEDAŞ ekibinin aracını alamaya giden çekiciye de PKK'lı teröristler mayınlı saldırı düzenledi. Yola döşenen mayının inflak etmesi sonucu meydana gelen patlamada çekici sürücüsü Yaşar Arslan, Sabri Özatlı ve İsa Alıcı yaralandı. Olay yerine giden ambulansla Yüksekova Devlet Hastanesine kaldırılan yaralıların tedavileri sürüyor.

PKK'dan kalleş tuzak: Yaralılar var... ile ilgili etiketler PKK VEDAŞ Yüksekova mayın
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.