PKK yandaşları bebeği görünce daha çok saldırdı

Norveç'te yaşanan skandal olayda PKK sempatizanları, Barış Pınarı Harekatı'na destek için düzenlenen gösteriden dönenlere saldırdı. Saldırılanların arasında içinde bir bebek bulunan araç da vardı. Mağdur aile o anları SuperHaber'e anlattı.

Norveç'te terör örgütü PKK yandaşları, düzenledikleri yürüyüş sırasında içinde Türk bayrağı olan bir Türk ailenin otomobiline saldırdı. Saldırıda bebeğin de içinde bulunduğu otomobil zarar görürken, olay anı kameralar tarafından görüntülendi. Olay sonrası inceleme başlatan polis ekipleri 7 PKK yandaşını gözaltına aldı.

Dehşeti yaşayan aile o anları Superhaber'e anlattı. Aracına saldırı düzenlenen Tuba Kökyer "Biz Barış Pınarı mitingine katıldık eve dönüş yolunda teröristler tarafından darp edildik balyozlarla, taşlarla arabamız darp edildi. Rögar kapakları fırlatıldı. Camlar patlasaydı ölmüştük. Arabaya hunharca vuran bir adama bebeği gösterdim bebeği görmesiyle daha fazla vurdu." dedi.

 Kökyer şöyle devam etti;

Adam bilerek arabanın önüne atladı.Biz onu ezmedik, ezdik şeklinde söylentiler var ama o önümüze atladı. Fiziken bir şey yok ama psikolojik olarak çok kötü durumdayız, bebeğimiz de öyle. Onu avutmak için bunun bir oyun olduğunu söylüyoruz. Biz teröristlerin mitinginde değildik eve dönüş yolundaydık. Biz tahrik etmek için onların içine dalmışız gibi gösteriliyor.

PKK yandaşları bebeği görünce daha çok saldırdı ile ilgili etiketler PKK Norveç Bebek
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.