PKK skandalından aklanmaya çalışan CHP'ye Nedim Şener'den zor sorular: "O zaman PKK sözcüsü Demirtaş'a neden destek oluyorsunuz?"

Mersin'de polisevine düzenlenen saldırının failinin PKK'lı Dilşah Ercan olduğu ortaya çıkmıştı. Teröristin CHP'nin hazırladığı 'Tutuklu Gazeteciler Raporu'nda yer aldığı ve özgürlük istendiği belirlenmişti. Skandal gelişme sonrası kameralar karşısına geçen CHP'li Özgür Özel, partisini aklamak için o dönemde Gazeteci Nedim Şener ile de görüştüklerini iddia etmişti. Şener'den cevap gecikmedi.

PKK'lı teröristler dün gece saatlerinde Mersin'in Mezitli ilçesinde yer alan polisevine uzun namlulu silahlarla saldırdı. Hain saldırıda bir polis memuru şehit oldu biri polis 4 kişi de yaralandı.

Operasyonda etkisiz hale getirilen teröristlerden birinin Zozan Tolan kod adlı Dilşah Ercan olduğu belirlendi.


CHP O TERÖRİSTE 'ÖZGÜRLÜK' İSTEMİŞ

Ercan'ın, CHP'nin hazırladığı Tutuklu Gazeteciler Raporu'nda 'gazeteci' olarak yer aldığı ortaya çıktı. Gelişme sonrasında kendisini aklamaya çalışan CHP'nin Grup Başkanvekili Özgür Özel, basın toplantısında skandal ifadeler kullandı.

PKK skandalından aklanmaya çalışan CHP'ye Nedim Şener'den zor sorular: "O zaman PKK sözcüsü Demirtaş'a neden destek oluyorsunuz?"

ÖZGÜR ÖZEL'İN YALANI KISA SÜRDÜ

"11 yıl önceki kişinin bugün terörist olacağını nereden bilip temas edeceğiz" diyerek kendisini ve partisini aklamaya çalışan Özel, rapor için Gazeteci Nedim Şener ile de görüştüklerini öne sürdü.

"REZALETİ BENİM ÜZERİMDEN AKLAYAMAZSINIZ"

Konuya ilişkin Twitter hesabından açıklamalarda bulunan Şener, Özel'in yalan söylediğini vurgulayarak, "Özgür Özel, bu rapor konusunda benimle görüşüldüğünü söylemiş, yalan. Raporun hazırlık tarihi 2012 Aralık-2013 Ocak. Ben 12 Mart 2012'de tahliye olmuştum. Ne içeride ne çıkınca rapor konusunda kimse benimle görüşmedi. Rezaleti benim üzerimden aklayamaz." dedi.

"O ZAMAN PKK SÖZCÜSÜ DEMİRTAŞ'A NEDEN DESTEK OLUYORSUNUZ?"

CHP'nin kendisi üzerinden aklanma telaşına tepki gösteren Şener, "Haydi, 11 yıl önce PKK'dan hükümlü Dilşah Ercan adına "gazeteci" diye raporda yer verdiniz o da 11 yıl sonra terör saldırısı gerçekleştirdi. Peki terörist Öcalan'ın heykelini dikecek olan PKK sözcüsü Demirtaş'a neden destek oluyorsunuz: Tabii ki oy uğruna" diye sordu.

PKK skandalından aklanmaya çalışan CHP'ye Nedim Şener'den zor sorular: "O zaman PKK sözcüsü Demirtaş'a neden destek oluyorsunuz?" - Resim : 2
.

PKK skandalından aklanmaya çalışan CHP'ye Nedim Şener'den zor sorular: "O zaman PKK sözcüsü Demirtaş'a neden destek oluyorsunuz?" ile ilgili etiketler Mersin Saldırı Nedim Şener polisevi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.