"PKK sever" AGİT'in "Hayır" kampanyasına destek verdiği ortaya çıktı

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, AGİT temsilcisi hakkında çok çarpıcı bir mesaj paylaştı.

Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşikilatı (AGİT) referandum ile tespitlerini açıkladı. Yüzde 51.4'le 'Evet' çıkan seçimlere gölge düşürmeye çalışan AGİT, seçimlerin güvenli bir ortamda geçmediğini savundu.

Bu rapor büyük tartışma yaratırken AGİT'in tarafsızlığı tartışma konusu oldu.

Kısa süre sonra, Avrupa Konseyi seçim gözlemciler heyeti üyesi olarak Türkiye'ye gelen Andrej Hunko'nun PKK sözde bayrağı ile fotoğrafı ortaya çıktı.

AK Parti İstanbul Milletvekili ve İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı Mustafa Yeneroğlu sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla birlikte, "Avrupa Konseyi'nin Güneydoğu'ya seçim gözlemcisi olarak gönderdiği bu PKK destekçisi sol parti vekili Hunko'nun çarpık raporu şaşırtmamalı." ifadelerini kullandı.

* AGİT DESTEKÇİSİ 'HAYIR' KAMPANYASINDA...!

Son olarak Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, AGİT temsilcisi hakkında çok çarpıcı bir mesaj paylaştı.

Çavuşoğlu, PKK fotoğrafı ile gündeme gelen AGİT temsilcisi Andrej Hunko'nun Hayır kampanyasına destek veren bir fotoğrafını paylaşarak, "PKK destekçisi "tarafsız(!)" gözlemci Andrej Hunko, HAYIR kampanyasında...!" notunu düştü.

"PKK sever" AGİT'in "Hayır" kampanyasına destek verdiği ortaya çıktı ile ilgili etiketler PKK agit hayır
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.