PKK sempatizanları yine sokaklara döküldü: Helsinki'de "Satılık Finlandiya" sloganları!

Finlandiya ve İsveç'in NATO'ya üyelik başvurusu yaptıktan sonra NATO Zirvesi'nde Türkiye'nin endişelerini gidermeye yönelik üçlü muhtıra imzalaması PKK yandaşlarını kızdırdı. Muhtıraya karşı çıkan terör örgütü YPG/PKK sempatizanları, Finlandiya'nın başkenti Helsinki'de ülkenin Türkiye ile yaptığı anlaşmayı protesto etti.

NATO'ya üyelik başvurusunda bulunan Finlandiya ve İsveç ile Türkiye arasında, İspanya'nın başkenti Madrid'de düzenlenen NATO Zirvesi'nde Türkiye'nin endişelerini gidermeye yönelik üçlü muhtıra imzalanmıştı.

"SATILIK FİNLANDİYA, NATO'YA HAYIR"

Finlandiya Meclisi'nin karşısında, Oodi Kütüphanesi'nin önünde toplanan terör örgütü yandaşları, Finlandiya Cumhurbaşkanı Sauli Niinistö ve Dışişleri Bakanı Pekka Haavisto aleyhinde sloganlar attı.

YPG/PKK'yı simgeleyen bez parçaları açan örgüt yandaşları, "Satılık Finlandiya, NATO'ya hayır" sloganları attı.

 

 

 

PKK sempatizanları yine sokaklara döküldü: Helsinki'de "Satılık Finlandiya" sloganları! ile ilgili etiketler Finlandiya PKK NATO İsveç sempatizan

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.