‘PKK KÖŞEYE SIKIŞINCA ‘ÜST AKIL’ BUNLARA BİR TAVSİYEDE BULUNDU!’

SuperHaber programcısı - Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ve SuperHaber programcısı - Hürriyet yazarı Nedim Şener ile “Memleket Aşkına”nın yeni bölümü SuperHaber YouTube kanalında yayında…

İki usta isim SuperHaber programcısı - Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ile SuperHaber programcısı - Hürriyet Gazetesi yazarı Nedim Şener, Memleket Aşkına programının yeni bölümünde, HDP’nin kapatılması üzerinden devam eden tartışmalar, HDP’li vekillerin Meclis’teki terör propagandaları ve PKK ile mücadelede sahada gelinen son noktayı masaya yatırdı. 

NEDİM ŞENER: ÖCALAN SOYADINDAN GURUR DUYULMAZ, UTANILIR 

Meclis’teki bütçe görüşmeleri sırasında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun HDP’lilere yönelik sözlerinin çok doğru olduğunu ifade eden Nedim Şener, “Bakan Soylu, HDP’nin yüzündeki maskeyi düşürmüştür” dedi. HDP milletvekili Ömer Öcalan’ın sözlerini eleştiren Şener, “Meclisin kürsüsüne çıkmış PKK elebaşına atıfla Öcalan soyadından gurur duyduğunu söylüyor. Neyiyle gurur duyuyorsun? Bebekleri öldürmesiyle mi? Öğretmenleri, askerleri, polisleri, masum sivilleri katletmesiyle mi? İnsan belki soyadını seçemeyebilir ama burada açık bir terör propagandası var. Öcalan soyadıyla gurur duyulmaz ancak utanılır” ifadelerini kullandı. 

METE YARAR: ÜST AKIL BUNLARA BİR TAVSİYEDE BULUNDU! 

PKK ile mücadelede gelinen noktayla ilgili sahadan bilgiler veren Mete Yarar ise örgütün Irak sahasında köşeye sıkıştığını belirterek, “2021 yılında onlar açısından sembolik anlamı olan Kandil’e son darbenin vurulacağını değerlendiriyorum” diye konuştu. Terör örgütü köşeye sıkıştığında her seferinde belli çevrelerle HDP tarafından ‘çözüm süreci’ stratejisinin gündeme getirildiğine dikkat çeken Yarar, “PKK’nın tükendiğini biz değil kendi adamları açık açık söylüyor. Durum böyle olunca ‘üst akıl’ devreye girerek bunlara bir tavsiyede bulundu. Bakın, HDP kapatılmak için elinden geleni yapıyor.” dedi. 

Mete Yarar ve Nedim Şener ile ‘Memleket Aşkına’ SuperHaber YouTube kanalında!

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

‘PKK KÖŞEYE SIKIŞINCA ‘ÜST AKIL’ BUNLARA BİR TAVSİYEDE BULUNDU!’ ile ilgili etiketler Mete Yarar Nedim Şener Memleket Aşkına Süleyman Soylu PKK

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.