PKK kayıplarını tek tek itiraf ediyor

İçişleri Bakanlığı'nın 28 Eylül'de öldürüldüğünü duyurduğu kırmızı listedeki teröristin ölümü, terör örgütü PKK tarafından günler sonra kabul edildi. Kayıplarını gizlemeye çalışan eli kanlı örgüt, ölümleri bir bir itiraf etmek zorunda kalıyor.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) yurt içi ve yurt dışındaki operasyonlarıyla peş peşe darbe vurup tükenme noktasına getirdiği kanlı terör örgütü PKK, kayıplarını teker teker itiraf ediyor.

OPERASYONLA ÖLDÜRÜLDÜLER

Terör örgütü PKK'nın sözde Askeri Komuta Konseyi Üyesi ve Botan saha sorumlusu olarak faaliyet gösteren "Agit Civyan" kod adlı Vahiyettin Karay'ın da içinde bulunduğu 3 PKK'lı terörist, 11 Eylül'de Van İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı Jandarma Özel Harekat ve komando birliklerince hava destekli operasyonla etkisiz hale getirdi.

ÖRGÜTTEN BİR AY SONRA İTİRAF

Sabah'ta yer alan habere göre: Ölümleri bir ay saklayabilen terör örgütü PKK, "Egîd Civyan" kod adlı Vahiyettin Karay ile "Canfeda Goyi" kod adlı Tekin Yıldırım ve "Hebûn Gırêspî" kod adlı Xelîl Kavus adlı teröristlerin ölümünü doğrulamak zorunda kaldı. Türkiye'nin yaptığı açıklamaları reddetmesiyle bilinen PKK, sözde üst düzey komutanları Civyan'ın ölümünü 30 gün gizledikten sonra bugün açıkladı.

Kırmızı kategoride 10 milyon ödülle aranan terörist ve terör örgütü elebaşı Murat Karayılan'ın sağ kolu olan Karay, 1995 yılında üniversiteyi terk ederek örgüte katılmış ve 25 yıldır birçok kanlı eylemde yer almıştı.

PKK kayıplarını tek tek itiraf ediyor ile ilgili etiketler PKK TSK Operasyon terörist kırmızı kategori
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.