PKK, Hizbullah ve Devrim Muhafızları oradaydı

Yurt içinde ve Irak ile Suriye’de yapılan operasyonlar ile dağılma noktasına gelen bölücü terör örgütü PKK’nın, Türkiye’ye karşı yeni ittifaklar arayışına girdiği son günlerde Sincar'da çok gizli bir toplantı yapıldı. Toplantının ayrıntılarına SuperHaber ulaştı.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Türkiye’nin Sincar’a olası bir operasyonuna karşılık PKK’nın bugün Hizbullah liderleri ve İran Devrim Muhafızlarına bağlı subaylar ile toplantı yaptığı toplantıda Türkiye'nin operasyonuna karşı alınması gereken tedbirler masaya yatırıldı.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Gara’da yaptığı son operasyon ile bahar aylarındaki tüm eylem planları suya düşen PKK’yı Sincar korkusu sardı.

SİNCAR’DA 5 SAATLİK TOPLANTI

SüperHaber’in elde ettiği bilgilere göre 5 saatlik toplantı, çok gizli ve sıkı güvenlik önlemleri altında Sincar’da yapıldı, PKK'lıları Mahmur'dan Sincar'a 3 beyaz pikap getirdi. Gelen gruplar bugün saat 15.00’te Sincar’da toplandı. Toplantı 5 saat sürdü.

'BARZANİ'NİN HABERİ VAR' İDDİASI

Toplantıda her grubun elde ettiği Türk Silahlı Kuvvetleri’ne ait çeşitli bilgileri paylaştığı ve harita üzerinde konuşmaların yapıldığı gelen bilgiler arasında.

Bu arada toplantıdan, Kuzey Irak Özerk Bölgesi Yönetimi ile birlikte Mesut Barzani’nin de haberlerinin olduğu belirtildi.

PKK, Hizbullah ve Devrim Muhafızları oradaydı ile ilgili etiketler terör Kuzey Irak PKK toplantı sincar
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.