PKK, Duhok'ta katliam yaptı! HDP, katliamı Türkiye'ye yıkmaya çalışarak TSK'yı hedef aldı!

Irak’ın Duhok şehrinde patlama meydana gelmişti. Söz konusu olayın teröristler tarafından düzenlendiği açıklanmasına rağmen PKK'nın siyasi uzantısı HDP, katliamı Türkiye'ye yıkmaya çalıştı. "Tarihe ikinci Roboski katliamı olarak geçecek" diyen HDP, TSK'yı hedef aldı.

Terör örgütü PKK, Irak'ın Duhok şehrini vurdu.

PKK destekçileri ve İran destekli gruplar saldırıyı Türkiye'nin yaptığını söyleyerek halkı Türkiye'ye karşı kışkırttı.

PKK MASUM SİVİLLERİ HEDEF ALDI

Güvenlik kaynaklarından yapılan açıklamada, Terör örgütü PKK/KCK'nın masum sivilleri hedef aldığı, bölge halkının köylerine, tarla ve bahçelerine gidemediği gerçekleri biliniyorken bu tür haberlerin, dikkatleri dağıtmak, algı oluşturmak için maksatlı ve yanlı olarak yayınlandığı kaydedilerek, söz konusu olayın teröristler tarafından düzenlendiğinin anlaşıldığı ifade edildi.

PKK, Duhok'ta katliam yaptı! HDP, katliamı Türkiye'ye yıkmaya çalışarak TSK'yı hedef aldı!

 

HDP: TARİHE İKİNCİ ROBOSKİ KATLİAMI OLARAK GEÇECEK

HDP resmi sitesinden yaptığı skandal açıklamada, ''TSK’nın Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi’nin Zaxo kentine bağlı turistik alanlarından Perex köyüne yönelik gerçekleştirdiği bombardıman sonucu içinde çocuk ve kadınların da olduğu Arap ve Kürt sivillerin yaşamını yitirdiğini ve çok sayıda yaralı olduğunu büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz.

Tarihe ikinci Roboski katliamı olarak geçecek olan bu katliamdan iktidar siyasi ve hukuki olarak sorumludur. Bu katliam aynı zamanda başka bir ülkenin egemenlik alanına da saldırı anlamına gelmektedir.'' ifadelerini kulandı. Bu açıklama sosyal medyada büyük tepki topladı.

 

PKK, Duhok'ta katliam yaptı! HDP, katliamı Türkiye'ye yıkmaya çalışarak TSK'yı hedef aldı! ile ilgili etiketler PKK HDP Irak TSK Türkiye Duhok katliam
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.