PKK destekçisi 'Mezopotamya'nın sesi kesildi

Diyarbakır Sulh Ceza Hakimliği, terör örgütü PKK'nın yayın organlarından olan Mezopotamya Haber Ajansı'nın internet sitesine erişim engeli getirdi.

Terör örgütleri tarafından kurulan internet siteleri ve sosyal medya hesapları ile mücadele devam ediyor.

PKK, FETÖ, MLKP ve DHKP-C gibi terör örgütlerine ait sosyal medya hesapları, internet siteleri güvenlik ve istihbarat birimlerince mercek altına alındı.

İncelenen internet siteleri ve sosyal medya hesaplarından, terör örgütleri adına yasadışı yayın yapan, örgütün propaganda faaliyetlerinde bulunan internet sitesi ve sosyal medya hesaplarına erişim engeli getirilmeye devam ediliyor.

BİR TERÖR SİTESİ DAHA KAPATILDI

Son olarak PKK terör örgütü adına faaliyet yürüten Mezopotamya Haber Ajansı güvenlik birimlerince tespit edilerek gerekli yasal işlem başlatıldı. Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan soruşturma kapsamında terör örgütü PKK adına faaliyet gösterdiği, yapılan haber içeriklerinde terör örgütü PKK’nın propagandasını yaptığı ve Türkiye aleyhtarı haberlere imza atıldığı gerekçesiyle Diyarbakır 3. Sulh Ceza Hakimliğine bu sitenin erişiminin kapatılması istendi.

PKK destekçisi 'Mezopotamya'nın sesi kesildi

Mahkeme tarafından yapılan inceleme sonrasında siteye erişim engeli kararı getirilerek, siteye girilmek istendiğinde, “Diyarbakır Sulh Ceza Hakimliği tarafından getirilen erişim engeli getirilmiştir. Mezopotamyaajansi31.com 19/4/2021 tarihli ve 2021/2111 D iş sayılı Diyarbakır 3. Sulh Ceza Hakimliği kararıyla erişime engellenmiştir” ifadeleri görülmeye başlandı

PKK destekçisi 'Mezopotamya'nın sesi kesildi ile ilgili etiketler PKK terörist internet Diyarbakır Savcılık
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.