PKK destekçisi aşiret reisi öldürüldü

Suriye'de DEAŞ'tan sonra PKK/YPG'nin hakim olduğu Deir Ezzor'da Süleyman el-Kessar adlı aşiret reisi, evinin önünde uğradığı silahlı saldırıda öldü. Kessar'ın bir zamanlar DEAŞ'a, şimdi ise PKK/YPG'ye destek verdiği iddia ediliyordu.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Suriye’de uzun bir süreden beri devam eden esrarengiz silahlı saldırılara bir yenisi daha eklendi.

DEAŞ İLE PKK/YPG DESTEKÇİSİ AŞİRET REİSİ ÖLDÜRÜLDÜ!

Dünya petrollerinin önemli bir bölümünün elde edildiği, Suriye’nin Deir Ezzor şehirine bağlı, Buseyra ilçesinde el-Bakir aşireti heyeti başkanı ve Akeydat kabilesi sözcüsü olan Süleyman el-Kessar’a silahlı saldırı yapıldığı öğrenildi.

Kendi akrabalarından olan silahlı kişiler tarafından çok iyi korunduğu belirtilen Süleyman El Kessar adlı aşiret reisi, evinin önünde kimliği belirsiz kişiler tarafından açılan ateş sonucu öldürüldü.

KESSAR’IN TERÖR ÖRGÜTLERİNE DESTEK OLDUĞU İDDİA EDİLİYOR!

SuperHaber’in elde ettiği bilgilere göre,öldürülen aşiret reisi Kessar’ın, Suriye’de bir zamanlar hakim olan DAEŞ’a, şimdi ise YPG/PKK’ya bölge gençlerini katılmaları için teşvik ettiği belirtildi.

TERÖR ÖRGÜTLERİNDE BÜYÜK PANİK OLDU!

Suriye’de şok etkisi yaratan Süleyman el-Kesaar adlı aşiret reisinin evinin önünde öldürülmesi, özellikle DEAŞ ve PKK/YPG adlı bölücü terör örgütleri arasında panik etkisi yarattığı ifade edildi.

Deir Ezzor’dan alınan bilgilere göre,aşiret reisinin evinin önünde öldürülmesini,Türkiye destekli grupların yaptığını belirten bölücü örgüt üyeleri ile sorumlularının,sıranın kendilerine geldiğinden korkarak, Deir Ezzor’un dışına çıktıkları söylendi.

PKK destekçisi aşiret reisi öldürüldü ile ilgili etiketler Suriye ölüm Süleyman el-Kessar öldürüldü Deir Ezzor
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.