Piyasaların gözü ABD'deki olaylarda! İşte dolarda son durum

ABD'de başkan Donald Trump destekçileri tarafından Kongre binası basıldı. Çıkan olaylarda 4 kişi öldü, onlarca kişi yaralandı. Bu durum para piyasalarına da olumsuz yansıdı. Dolar ve euro büyük bir güç kaybına uğradı. İşte detaylar...

ABD'de başkanlık seçimleri sonrası oluşan gerginlik dün zirve yaptı. Kongre Binası'nı göstericiler basarken Washington'da sokağa çıkma yasağı ilan edildi. ABD Başkanı Donald Trump, Başkan Yardımcısı Mike Pence'in çalışma ekibinin başı Marc Short'un Beyaz Saray'a girişini yasakladı.

Trump yanlısı göstericilerin ABD Kongre binasının işgale varan protestolarının ortaya çıkardığı şiddet görüntüleri dolar ve euro tarafında düşüşe neden oldu.

DOLAR 7,30 - EURO 9 LİRADAN İŞLEM GÖRÜYOR

İstanbul serbest piyasada dolar 7,3050 liradan, avro 9,0000 liradan güne başladı.

Serbest piyasada 7,3030 liradan alınan dolar, 7,3050 liradan satılıyor. 8,9980 liradan alınan avronun satış fiyatı ise 9,0000 lira olarak belirlendi.

Dünkü kapanışta doların satış fiyatı 7,3450 lira, avronun satış fiyatı ise 9,0380 lira olmuştu.

Piyasaların gözü ABD'deki olaylarda! İşte dolarda son durum ile ilgili etiketler Dolar ABD protesto Türk Lirası Euro piyasa değer
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.