Piyasa öngörüleri tutmayan Demirtaş, o sözünü inkar etti

Dolar 10 TL'ye çıkınca, A Haber'in bir haberini alıntılayıp 'Buradayım' diyen Özgür Demirtaş'ın eski paylaşımı ortaya çıktı. Demirtaş'ın 2020 tarihli paylaşımında, "Benim nerede gördünüz Dolar 10 TL olacak dediğimi?" ifadelerini kullandığı görüldü. Bu iddiasını geçtiğimiz gün de sürdüren Demirtaş'ın çelişkili açıklamaları sosyal medyada gündem oldu.

Dolar, geçtiğimiz gece uluslararası piyasalarda 10 TL'yi gördü. Doların 10 TL'ye ulaşması sonrasında Özgür Demirtaş, sosyal medya hesabından, A Haber TV'nin 2019 tarihli "Dolar 10 lira olacak diyenler sessiz" haberini paylaşarak "Buradayım" dedi.

A Haber'in yıllar önceki haberini üzerine alınan ve yanıtlayan Demirtaş daha sonra sosyal medya hesabından "Hiçbir yerde hiçbir zaman dolar/TL 10 veya 5 veya 3 veya 20 olacak demedim" paylaşımında bulundu.

"NEDEN İFTİRA ATIYORSUNUZ?"

Sosyal medya kullanıcıları, "Buradayım" yanıtı üzerine Özgür Demirtaş'ın 2020 tarihli paylaşımını yayımladı. Demirtaş'ın 2020 tarihli paylaşımında "Benim nerede gördünüz Dolar 10 TL olacak dediğimi? göremezsiniz çünkü öyle bir şey söylemedim. Hiçbir yerde dolarla ilgili bir rakam vermedim. Neden sağdan soldan duyduklarınızla iftira atıyorsunuz" dediği görüldü.

Özgür Demirtaş'ın ısrarla "Dolar 10 TL olacak demedim" ifadesini kullanmasına rağmen, "Dolar 10 lira olacak diyenler sessiz" başlıklı haberi neden üzerine alındığı ise merak konusu oldu.

İşte Özgür Demirtaş'ın birbirinden çelişkili paylaşımları;

Piyasa öngörüleri tutmayan Demirtaş, o sözünü inkar etti

Piyasa öngörüleri tutmayan Demirtaş, o sözünü inkar etti - Resim : 2

Piyasa öngörüleri tutmayan Demirtaş, o sözünü inkar etti - Resim : 3

 

 

Piyasa öngörüleri tutmayan Demirtaş, o sözünü inkar etti ile ilgili etiketler Dolar döviz A Haber özgür demirtaş
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.