Pixels filmi konusu nedir? Pixels oyuncuları kimlerdir?

Sinemalarda çok sevilen Pixels filmi bu akşam izleyicileriyle buluşacak. 2015 yılında yayınlanmış olan Pixels filminin konusu merak ediliyor. Sizler için araştırdık.

Pixels filmi bir canlı aksiyon/ animasyon filmidir. Amerika yapımı olan filmin yönetmenliğini Chris Columbus yapmaktadır. Filminin temel çekimleri Kanada, Toronto’da gerçekleşmiş ve çekimler 3 ay boyunca sürmüştür. 24 Temmuz 2015 tarihinde 2B, 3D ve IMAX 3D formatlarında ABD'de Columbia Pictures / Sony Pictures tarafından sinemada gösterime sokuldu. Film 88-129 milyon $ üretim bütçesi üzerinden dünya genelinde 244 milyon $ hasılat yaptı ve film eleştirmenlerinden olumsuz eleştiriler aldı.

Pixels filmi konuusu nedir? Pixels oyuncuları kimlerdir?

PİXELS FİLMİ KONUSU NEDİR?

1980'li yılların unutulmaz figürleri Sam Brenner, Will Cooper, Ludlow Lamansoff ve Eddie "Ateş Püskürten" Plant, atari salonlarında dünyayı binlerce kez kurtardılar ve şimdi dünyayı ilk kez gerçekten kurtarmak zorunda kalacaklar. Uzaylılar, atari oyunlarının video yayınlarını keşfedip bunları gerçek birer savaş ilanı zannederek video oyunları aracılığıyla Dünya'ya hücum ederler.

ABD Başkanı Cooper'ın PAC-MAN, Donkey Kong, Galaga, Centipede ve Space Invaders'ın saldırılarını engellemek ve dünyayı kurtarmak için video oyunu kahramanlarından yardım istemek dışında bir şansı kalmamıştır. Teğmen Violet Van Patten ise onlara benzersiz silahlar temin ederek ekibe katılacaktır.

Pixels filmi konuusu nedir? Pixels oyuncuları kimlerdir?

PİXELS OYUNCULARI KİMLERDİR?

Filmin oyuncu kadrosunda ise Adam Sandler, Kevin James, Michelle Monaghan, Peter Dinklage, Josh Gad ve Brian Cox yer alıyor. Patrick Jean'in aynı adlı orijinal kısa filminden uyarlanan, hikayesini Tim Herlihy'nin, senaryosunu yine Tim Herlihy ve Timothy Dowling'in yazdığı aksiyon komedi tarzındaki filmin yönetmeni Chris Columbus.

Pixels filmi konusu nedir? Pixels oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler film Pixels konu oyuncuları
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.