Pitbull saldırısında ağır yaralanan minik Asiye evine döndü! Ameliyattan sonra ilk kez görüntülendi.

Gaziantep'te 2 pitbull cinsi köpeğin saldırısı sonrası ağır yaralanan 4 yaşındaki Asiye Ateş, dün taburcu edilerek evine döndü. Minik Asiye ve ailesinin yeni evinde ilk ziyaretçisi Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu oldu. Ameliyatlardan sonra ilk kez görüntülenen Asiye'nin son hali, yürek burktu.

Gaziantep'te iki pitbullun saldırısı sonrası ağır yaralanan ve sevk edildiği Antalya Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde bir dizi operasyon geçiren 4 yaşındaki Asiye Ateş, dün sabah saatlerinde taburcu edildikten sonra memleketi Gaziantep'e dönmüştü.

Memleketi Gaziantep'e dönen minik Asiye ve ailesinin, yeni evlerindeki ilk ziyaretçisi ise Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu oldu.

MİNİK ASİYE'YE TABLET VE BOYAMA SETİ HEDİYE EDİLDİ

Asiye ve ailesini evlerinde ziyaret eden Tahmazoğlu, minik Asiye'ye tablet ve boyama seti hediye etti. Minik Asiye ve Belediye Başkanı Tahmazoğlu, beraber pasta keserek Asiye'nin memleketine sağlıklı bir şekilde dönüşünü kutladı. Tahmazoğlu, Asiye ve ailesi ile kesilen pastayı beraber yedi.

Pitbull saldırısında ağır yaralanan minik Asiye evine döndü! Ameliyattan sonra ilk kez görüntülendi.

 

"ASİYE İÇİN AİLESİ İÇİN ELİMİZDEN GELEN HER TÜRLÜ DESTEĞİ SAĞLAMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Yaşanan üzücü olaydan sonra her zaman küçük Asiye ve ailesinin yanında olmaya çalıştıklarını söyleyen ve bu nedenle yeni evlerindeki ilk ziyaretçisi olduklarını ifade eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "Asiye kızımız ve ailesine tekrardan geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere bakanlarımız ve diğer yetkililerin sahip çıkmasıyla Asiye'nin ilk etap ameliyatları tamamlandı. Ömer hocamızın koordinatörlüğünde sağlığına kavuştu. Minik Asiye dün akşam saatlerinde de Gaziantep'e, evine, yuvasına döndü. Ben tekrardan ailesine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Süreçte Cumhurbaşkanımızın önderliğinde devletimiz yapılması gereken her şeyi yaptı. Yaşanan olay sonrası hayati tehlikesi vardı Asiye'nin ve çok ciddi bir travma geçirmişti. Çok şükür şu anda gördüğünüz gibi Asiye iyi durumda. Gayet neşeli keyfi yerinde. Şu anda normal hayatına döndü. Daha sonra biz de Asiye için, ailesi için elimizden gelen her türlü desteği sağlamaya devam edeceğiz. Kendilerine gereken tüm yardımları sağlayacağız" dedi.

Pitbull saldırısında ağır yaralanan minik Asiye evine döndü! Ameliyattan sonra ilk kez görüntülendi. - Resim : 3

DEVLET YETKİLİLERİNE VE TAHMAZOĞLU'NA TEŞEKKÜR ETTİLER

Memleketindeki yeni evinde ilk gününü geçiren 4 yaşındaki Asiye ve ailesi ise kendilerine her türlü desteği sağlayan devlet yetkilileri ile kendilerini evlerinde ziyaret eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'na teşekkür etti. Minik Asiye, ziyaret sırasında neşesiyle de dikkat çekti.

 

"ASİYE'NİN DURUMU GÜZEL, OYNUYOR, ESKİ NEŞESİNİ BULDU"

Yaşadıkları kötü olayın ardından devlet yetkililerinin kendilerini hiç yalnız bırakmadığını söyleyen minik Asiye'nin babası Hüseyin Ateş, "Çok zor bir süreç yaşadık ama Allah devletimizi başımızdan eksik etmesin çünkü bizi hiç yalnız bırakmadı. Başta sayın cumhurbaşkanımız olmak üzere sağlık bakanımız herkes bizimle çok ilgilendi. Bize devletimizin yokluğunu hissettirmediler, Antalya'da da herkes yanımızda oldu ve elinden gelenin fazlasını yaptı. Asiye'nin şuan durumu iyi, bir buçuk ay sonra tekrardan gideceğiz. Yine operasyon gerekiyorsa operasyon olacak. Ömer hocamızın kontrolünden sonra belli olacak her şey. Allah razı olsun herkesten, Allah devletimize zeval vermesin. Asiye'nin şu an durumu güzel. Konuşuyor, oynuyor yani eski neşesini buldu. Ufak tefek yaraları da zamanla geçecek Allah'ın izniyle." dedi.

Pitbull saldırısında ağır yaralanan minik Asiye evine döndü! Ameliyattan sonra ilk kez görüntülendi. - Resim : 5

"ANNE OLARAK YAŞANABİLECEK EN KÖTÜ OLAYLARDAN BİRİNİ YAŞADIM"

Bir anne olarak çok zor bir dönem geçirdiğini ve kızının tekrar sağlığına kavuşmasıyla biraz olsun rahatladığını söyleyen anne Zeynep Ateş ise, "Bir anne olarak yaşanabilecek en kötü olaylardan birini yaşadım. Allah daha beterinden saklasın. Devletimiz bu süreçte hep yanımızda oldu. Sayın Cumhurbaşkanımıza ve devlet büyüklerimize, Ömer Özkan hocamıza çok teşekkür ediyoruz. Bize olan ilgilerinin gerçekten tarifi yoktur. Kızım şu an çok iyi, önceki durumuna göre şu an çok güzel. Allah'a çok şükür, bu günleri gösterdi bize" diye konuştu.

Memleketindeki yeni evinde ilk gününü geçiren 4 yaşındaki Asiye ise neşesiyle dikkat çekerken, bazı yakınlarına takılmayı da ihmal etmedi.

 

Pitbull saldırısında ağır yaralanan minik Asiye evine döndü! Ameliyattan sonra ilk kez görüntülendi. ile ilgili etiketler Gaziantep Saldırı Asiye Ateş ev pitbull

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.