Pitbull saldırısında ağır yaralanan Asiye Ateş'in doktorundan yeni açıklama: Meslek hayatımda böylesini görmedim!

Gaziantep'te 2 pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğrayarak ağır yaralanan 4 yaşındaki Asiye Ateş'in son sağlık durumu hakkında doktoru açıklama yaptı. Tedavi gördüğü hastanenin başhekimi Dr. Beyhan Tahmazoğlu, 7-10 günlük sürecin çok önemli olduğunu belirterek " Böyle hasarı ben meslek hayatımda görmedim." dedi.

Gaziantep'te bir sitenin bahçesinde 2 pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğrayarak ağır yaralanan Asiye Ateş'in tedavi gördüğü hastanenin başhekimi son sağlık durumunu paylaştı. 

Türkiye'nin ağlayarak takip ettiği asiye Ateş'in son durumuyla ilgili açıklama yapan başhekim Dr. Beyhan Tahmazoğlu, "Ciddi manada kemik kırıkları ve darbeler mevcut dedi." ifadelerini kullandı. 

ASİYE ATEŞ'İN SON DURUMUNU PAYLAŞTI

İşte Başhekim Dr. Tahmazoğlu'un Asiye Ateş'in son sağlık durumu hakkındaki açıklamaları...

Geldiğinde şuuru kapalıydı. Ense kısmına kadar uzanan ısırıklar mevcuttu. Dolayısyla oralarda, kulak zarı çevresinde ciddi harabiyetler vardı. Tedavisi devam ediyor. Yara bakımları yapılıyor. En çok endişelendiren şey 4-5 gün sonra çıkması beklenen enfeksiyonlar.

 

"HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR"

Ciddi şekilde önlem alıyoruz. Baş ve sağ kulak bölgesinde ciddi manada kemik kırıkları ve darbeler mevcut. Hayati tehlikesi devam ediyor.

 

"BÖYLE HASARI MESLEK HAYATIMDA GÖRMEDİM"

 Saçında doku kayıpları var. Deri ve kemik doku kayıpları var. Ama şu an önceliği hastanın hayati tehlikesi Yüzünde falç olma. Sağ tarafında yüzünde hasar kalıcı olabilir. 7-10 günlük süreç çok önemli. O belirleyecek, ondan sonra konuşabiliriz. Böyle hasarı ben meslek hayatımda görmedim.

 

Pitbull saldırısında ağır yaralanan Asiye Ateş'in doktorundan yeni açıklama: Meslek hayatımda böylesini görmedim! ile ilgili etiketler Gaziantep köpek Saldırı doktor Asiye Ateş pitbull son durum
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.